AteshleBarut
Hectopat
Dezavantaj: Hâlâ telefonlarda vapor chamber soğutma sistemi olmaması (Xiaomi gibi bir marka bile orta-üst Android telefonlarına takıyor)
iPhone alınmaz, kullanılmaz. Neden? Çünkü kronik batarya sorunları var. Battery drainage hızlı gerçekleşiyor. Piyasada çoğu telefon 5000-5500 batarya kullanırken, ilkel Apple hala 3200 mAh batarya kullanıyor. Kronik ısınma sorunları var. Isındığı için bataryayı çabuk öldürüyor. Fotoğraf ve video kalitesi berbat. Samsung'ın yanına yaklaşamaz. Bunun yanında ne artısı var bu telefonların? İkinci el piyasasının hızlı olması mı? Bu alım satım yapanlar için iyi, kullanıcılar için iyi değil. 2 sefer iPhone kullandım ve ikisinde de pişman olup sattım kurtuldum. O yüzden alınmaz.
Bu rehber Apple'nin kendi kendini bitirdiğinin kanıtı olmuş. 2020'de tek kötü yanı fiyatı olan lider markadan 2025'te Çinli markalarla zor kapışan tek belirgin artısı yazılımı olan markaya.
Yazılım da uçurumun kenarında. Onda da eski halinden eser yok.Bu rehber Apple'nin kendi kendini bitirdiğinin kanıtı olmuş. 2020'de tek kötü yanı fiyatı olan lider markadan 2025'te Çinli markalarla zor kapışan tek belirgin artısı yazılımı olan markaya.
Yazılım da uçurumun kenarında. Onda da eski halinden eser yok.
Eğer iOS 19 iOS 18 gibi çıkış yaparsa Apple'nin sonu karanlık. İyi ki belli bir kitleye sahip yoksa Apple'nin bu hatalarını başka Apple kadar kredisi olmayan/Apple kadar köklü olmayan bir marka yapsa şimdiye fişini çekmişlerdi.
Eğer iOS 19 iOS 18 gibi çıkış yaparsa Apple'nin sonu karanlık. İyi ki belli bir kitleye sahip yoksa Apple'nin bu hatalarını başka Apple kadar kredisi olmayan/Apple kadar köklü olmayan bir marka yapsa şimdiye fişini çekmişlerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.