Lise nasıl bir yer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En güzel zamanım 7 ve 8. sınıf zamanlarıydı, lise zaten karantinada arada kaynadı pek bir anım olamadı. Şu an üniversite okuyorum liseden daha iyi.

İkisinin de tadı ayrı bence, üniversitede daha ciddi bir ortam var yaş gereği ama lisede çocuktuk düşünmeden bir sürü şey yapıyorduk, zevkide oradaydı belki de.
 
Hocam ilk günlerde herkes bir çekingen oluyor, o sırada insanlar ile kaynaşmaya çalışın. Ben başaramadım, daha 3 ay oldu ve okuldaki her günüm berbat geçiyor.
 
O yüzden diyorum kendine önem ver diye, anladığım kadarıyla boyun uzun, zayıfsan spor yap, kilo aldıran besinler tüket, cicibebe vs. gibi. Git bir berbere yeni saç stili bul. Zaten göreceksin 1. sınıf 2. dönemden sonra herkes değişik saçlarla okula gelecek, sen başlamadan yap bunları, ya bak ben sana açık açık söylüyorum kendindeki değişimleri belki anlamıycaksın ama uyuz gibi omuzlar yerde kafa yerde gezersen sadece okula gidip gelirsin, sonra eve gidip böle ehonominin de böle okulundaa böle insanlarındaa diye sövmeye başlarsın.
Son sözüm en iyi öğretmen sensin, kendine her zaman önem ver, sen yakışıklısın, o aynaya her sabah bak, her sabah saçını başını düzelt, maske sür, krem sür, sivilcen vs. varsa özel kremler kullan. Oğlum önem ver işte kendine ben daha sana bir şey anlatmıyorum, sen beni anladın, hiçbirimiz mükemmel değiliz, bunlar sadece deneyimle sabit şeyler, ekmeğini ye o lise ortamının. İyi sosyallerr. 💙
NOT: Ders kitaplarını da ye.
insta varmi
 
Dersler zor. 9'da rahatsın diyenlerle iletişimini kes. Ortam olarak gittiğin liseye göre değişir. Ben şuan Ankara Cumhuriyet Fen Lisesi'ndeyim. Ortamı gayet iyi.
 
Anti sosyal medyacıyım ben 😄 fake hesaptan reels izlemek için kullanıyorum sadece kardeşim. Lise dönemi az takipçimiz yoktu 😄
Bir şey anlatcam ama nerden ulaşabilirim
 
Kötü değil ama iyi de değil anladın sen
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı