Mastürbasyon nasıl bırakılır?

  • Konuyu başlatan ANGUSS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam şaka yaptığımı düşünmeyin. Gerçekten anlattıklarımın hepsi doğru. LoL'de main Diana. Oyun oynarken bile Diana'ya azıyorum sonra yine aynı ve bunu 2 kere yaşadım. LoL'ü bıraktım.

Senin tedavi olman lazım kanka. Plaj partisi misfortune anlarım da Diana'ya azmazsın.
 
Oyun karakterine de mi çekiyorsun?

Hocam anlık olarak gelişen bir olay o karakteri görünce aklıma bir video geldi. Telefonumda ünlülerin ismi kayıtlı bilgisayarda linkler var tüm ünlüleri tanıyorum. Artık kimi görsem birine benzetip asılıyorum.
 
Hocam size artık Allah yardım etsin normal değil bu tamam bazen herkes azar ama iradeni korursan istek gider ama sen saniyesinde açıyorsan ve etraftakı kızları görüp yine başlıyorsan biz sana nasıl yardım edelim.
 
Hocam ben düzene soktum 2 günde bir duşa girmeden önce çekiyorum. 7 yaşımdan beri her duşa girdiğimde güsul alırım. O yüzden de ailem de şüphelenmiyor.
 
Hocam benim hayatım eğlence üzerine kurulu. Okula giderim dersimi dinlerim arada ağır geyik yaparız. Hiç gülmediğim kadar okulda gülerim. Eve gelirim yine aynı mutluyken bir anda Jewelz Blu aklıma geliyor hocam isim vermek yasak mı bilmiyorum ama. Sonradan mutsuzluk çöküyor.



Hocam ne zaman öleceğimizi Allah bildiği için cünüp ölürsek bir şey olmaz. Ondan sorumlu değiliz. Sonuçta tedbir diye bir şey yok ölümün ne zaman geleceğini bilmiyoruz.
Hocam nasıl tavsiye verelim ki? Sen unutmak için çabala, kızları unutmaya çalış. Hatta farklı oyunlar dene seni etkisinde bırakabilir. Mesela Detroit: Become Human.

Olmadı Johnny Sins'e ulaş seninle buluşturur o kızla. 2 dk sonra kızın üstüne atlarsın artık. (Bu mesajı okuduktan sonra mastürbasyon yapmazsın umarım 😂)
 
Tipik okumadım ama duydum Müslüman. Her şaadet getiren cennete girecektir. Ölüleri yıkamalarının sebebi zaten bu. Şans eseri cünup gittin, bitti mi yani olay? Off of.

Hocam çok yalan bilgiler var internette milleti kandırıyorlar. Mesela diyelim 2 gün sonra öleceğim ve bunu biliyorum. Bile bile gusül almadan gittim o zaman neyse ama bilmediğin bir vakit ansızın öleceğin için Allah bunu affeder zaten bilmiyorsun çünkü. Açıklamayı yapayim bilmeyenler öğrensin. Cünüp ölünce cehenneme gidilecek diye bir şey yoktur. He Allah canı ister gönderir ona bir şey diyemem.
 
Hocam şaka yaptığımı düşünmeyin. Gerçekten anlattıklarımın hepsi doğru. LoL'de main Diana. Oyun oynarken bile Diana'ya azıyorum sonra yine aynı ve bunu 2 kere yaşadım. LoL'ü bıraktım.

Hocam siz çok farklı bir mertebeye uılaşmızsınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı