Gençlik nereye gidiyor?

TikTok'a küfür ediyoruz ama bazı şeyleri göstermesi de (örneğin birçok yeni dizi yahut film) etkili oluyor. Sigma mevzusu çok yoruma açık ve kişinin kendi düşüncesine bağlı bence.

TikTok değil ama geçen gün shortsta geziniyordum bir shortsta cüneyt Ark'ın çaput ağacını baltayla kesiyordu cüneyt arkının öğretmen Kemal filmini shorts sayesinde öğrenmiş ve izlemiş oldum zararı olduğu gibi faydasıda var.
 
Gençlik nereye gidiyor diyen gençler var. Yaşıtlarının yaptıklarını anlamaman, saçma bulman, sana anlamsız gelmesi çok normal. Normal olmayan şey sana uymayan şeyler üzerinden onları yargılaman. Güldükleri şeylere saçma diyorsun, eğlendikleri şeyleri beğenmiyorsun ve işin garibi kendini normalleştirerek onları aşağılıyorsun. Yaptığın hoş değil. İnternet yaygınlaştıkça "meme" kültürümüz oturmaya başladı. Tabi alışkanlıklar oturana kadar küfür, basitlik çok çok artacağı için aralarından en kalitelileri uzunca süre hatırlanacak. O beğenilmeyen saçma paylaşımlar, küfürler gelişim için önemli.
 
Çok doğru. Ben de breaking bad dizisini gördüm bayağı sigma editi yapan vardı. İzledim 5 sezon boyunca. Hayatımda izlediğim en mükemmel diziydi.
Hocam yanlış anladınız dilimlere falan saygım sonsuz demek istediğim erkek birinin kadın birini ezmesi ve onu havalı bulmaları.

C# ile ne yazdın söyler misin. Tek bir dil ile programcı olanı ilk kez gördüm.
Mobil oyunlar yapmaya çalışıyorum ve yaptıklarımda var.
 
Gençlik nereye gidiyor diyen gençler var. Yaşıtlarının yaptıklarını anlamaman, saçma bulman, sana anlamsız gelmesi çok normal. Normal olmayan şey sana uymayan şeyler üzerinden onları yargılaman. Güldükleri şeylere saçma diyorsun, eğlendikleri şeyleri beğenmiyorsun ve işin garibi kendini normalleştirerek onları aşağılıyorsun. Yaptığın hoş değil. İnternet yaygınlaştıkça "meme" kültürümüz oturmaya başladı. Tabii alışkanlıklar oturana kadar küfür, basitlik çok çok artacağı için aralarından en kalitelileri uzunca süre hatırlanacak. O beğenilmeyen saçma paylaşımlar, küfürler gelişim için önemli.

Küfürler gelişim için önemli demenize kadar bir nebze hak vermiştim fakat son dediğin kısımdan sonra baştakilerin pek anlamı kalmadı hocam hak veremeyeceğim size. Küfrü 'gelişim' adı altında bu kadar serbest bırakırsak gelen geçen birbirine hakaret edecek. Mesela çok basit bir örnek vereyim: Bir parka girdiniz. Bir 15-16 yaşındaki genç arkadaşı geldiğinde napıyon lan... Diyor. Bu gelişim için verilmesi gereken bir fire değil hocam yapmayın lütfen.
 
Hocam yanlış anladınız dilimlere falan saygım sonsuz demek istediğim erkek birinin kadın birini ezmesi ve onu havalı bulmaları.
Aslında havalı bulmuyorlar da işte popüler olduğu için gibi gibi.. neyse çok uzuyor konu takılma dostum üniye geçince böyle tiplerin çoğu düzeliyor
 

Geri
Yukarı