Ülke nereye gidiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ülke yıllarca, asırlarca şeriatla yönetildi. Atatürk ise kurtarmış olabilir ama ben sevmiyorum demedim ressamı da seviyorum ama yolundan hristiyanlıktan gitmiyorum.

Haha ressam çok komik badem bıyıklı haha 😆 Hitler'i sevmen için çok ağır ergenlik geçiriyor olman lazım, yazık beynini yıkamışlar senin. Bu ülke mi şeriatla yönetildi? 😆 bu ülkeyi osmanlı sanıyorsun herhalde. Ayrıca osmanlı da şeriatla yönetilmemiştir. Bu yaşta bu kadar fanatiklik ile kurtuluşun zor beynin yıkanmış gerçekten.
İroniymiş 😆

Elim taşın altında olmasa bunu yazmazdım 😉
Ayriyeten dostum ben size depremzedelere bir şey demi dedim. Şu zamanda böyle şeyler ile insanları galeyana getirip size zarar veriyorlar.
Yazdıklarımı sadece kendim için değil, genel olarak yazdım. Bir felaket yaşıyoruz, bunu herkes biliyor fakat herkes yardım edemiyor. İmkanı olmayanlar oluyor. Onlar da burada, forumlarda yıkımın asıl sebebi olan iktidarı eleştirerek hatalarını dile getiriyor. Kimse kimseyi galeyana getirmiyor.

Bir de sizi extra tebrik etmek istiyorum. Bir eliniz taşın altında diğer eliniz telefonda Technopat'ta ülkenin gidişatına yorum yazıyorsunuz👏

Daha da konuşmam ben hadi eyvallah.

Osmanlıdan gelmeyiz biz bu millet değişmedi devlet ve yönetim şekli değişti. Bunu bilemeyecek kadar acizsin.

Osmanlı şeriatle yönetilmediyse halife kimdi o zaman cahil.

Osmanlı diye bir şey kalmadı. Burası Türkiye cumhuriyeti. Asıl aciz olan sen ve senin gibi hala osmanlı'yı isteyenlerdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı