İroni olduğu 100% anlaşıldı.Bugünlük bu kadar şaka yeter hocam.
İroni olduğu 100% anlaşıldı.Bugünlük bu kadar şaka yeter hocam.
Bu ülke yıllarca, asırlarca şeriatla yönetildi. Atatürk ise kurtarmış olabilir ama ben sevmiyorum demedim ressamı da seviyorum ama yolundan hristiyanlıktan gitmiyorum.
Yazdıklarımı sadece kendim için değil, genel olarak yazdım. Bir felaket yaşıyoruz, bunu herkes biliyor fakat herkes yardım edemiyor. İmkanı olmayanlar oluyor. Onlar da burada, forumlarda yıkımın asıl sebebi olan iktidarı eleştirerek hatalarını dile getiriyor. Kimse kimseyi galeyana getirmiyor.Elim taşın altında olmasa bunu yazmazdım
Ayriyeten dostum ben size depremzedelere bir şey demi dedim. Şu zamanda böyle şeyler ile insanları galeyana getirip size zarar veriyorlar.
Daha da konuşmam ben hadi eyvallah.
Osmanlıdan gelmeyiz biz bu millet değişmedi devlet ve yönetim şekli değişti. Bunu bilemeyecek kadar acizsin.
Osmanlı şeriatle yönetilmediyse halife kimdi o zaman cahil.
Şeynşah Pir aslında gizli müslümandır.Sghjkshskjghfssgksjghsgkjhsksgsk anlıyorum kardeşim o adam Allah'ı savunurken aynı zamanda kuranda geçmeyen şeyleri bir yerinden atıyor Stalin ayetel kürsi okut demiş AYNEN KANKA.
Ailen seni böyle mi yetiştirdi, sen mi böyle oldun bilmiyorum da; hiç iyi yolda değilsin. Çok yaşamazsın bu topraklarda.Şeriatçiyim ama diyorum ki laiklik kalabilir ama sol zihniyeti kısaca atatürkçülüğü sevmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.