Monster laptop sevenler neden seviyor?

Sahibi oldukları için. Kimse yoğurdum ekşi demeyi sevmez, Turbox PSU kullanıp öven bile var.

Konusu açılmışken sorayım hocam. Benim PSU darkFlash'mış. İyi midir?

Tulpar serisinden pişman olan görmedim. Abra serisi ucuz olsun diye malzemeden çalınma, yapacak bir şey yok. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Tulpar kullanan arkadaşım var. Isınma ve FPS düşmesi yaşıyor hocam. Alalı 3-4 ay olmuş
 
Tulpar kullanan arkadaşım var. Isınma ve FPS düşmesi yaşıyor hocam. Alalı 3-4 ay olmuş.
Isınma sorunundan kastın nasıl bir ısınma? @Berrkay 'da da MSI Leopard var, sıcaklıkları 90'ın altına inmiyor. Yeni nesil parçaların karakteristiği artık bu, 85-95 derece aralığını hedefliyorlar işlemcilerde. AMD masaüstünde bile PBO'yla kendi kendine OC yapıyor 80 derecelere kadar.
 
Uygun fiyatlı ve müşteri ilişkileri iyi, ben bilgisayarı ilk aldığımda aynı fiyata ekran kartını bir seviye düşük almam gerekiyordu MSI vs gibi firmalarda şu an ne durumda bilemiyorum.
 
Kasayla birleşik güç kaynağı olmaz yahu bozulsa ne yapacaklar komple mi atacaklar. Vardır onun vidaları vb. kasayı temizlediğin zaman bakarsın sağına soluna.

Şimdi siz garanti bitince değiştirilebilir deyince huylandım markadan. Kasayla birleşik derken demek istediğim alırken beraber seçiliyordu. darkFlash DLX-21 benim kasa
 
Şimdi siz garanti bitince değiştirilebilir deyince huylandım markadan. Kasayla birleşik derken demek istediğim alırken beraber seçiliyordu. darkFlash DLX-21 benim kasa.

İstersen bugün değiştir. Bilgisayarın (masaüstü/toplama) her parçası ayrı ayrı garantiye sahiptir. Ben onu "güç kaynağı garanti süresince bozulursa zaten yenisini verirler o yüzden aceleye gerek yok" anlamında dedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı