Koleksiyoncuyum diye dalga geçiyorlar

TikTok yüzünden hepsi ahh ahh.

Yok ya hep böyleydi bu tipler. Araba koleksiyonu yapıyorum bu yaşta ne arabası diyen oluyor. Ben de o araba var ya işte o arabayı al... sok dıyorum.Sonra neye daha fazla değer verdiğimi anlayıp gölge etmeyi kesiyorlar. Sana mı soracağım zevklerimi de. İki gün sonra o da eskiyince. Sokarsın de. 🤣 Tüm hıncımı tek paragrafta aldım he.
 
Aynı durumdayım. Bende koleksiyon yapıyorum benimle de dalga geçiyorlar. Hocam siz bayağı kafa dengi birine benziyorsunuz. Nerede yaşıyorsunuz?
 
Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim rahatsız olduğum bir olay var. Ben koleksiyoncuyum diye benim ile dalga geçiyorlar. Mesela bende bir telefon var Nokia'nın 2005 model dalga geçiyorlar. Sonra ben hala eski konsollarla oynuyorum diye dalga geçiyorlar. Sonra bende eski PC parçaları var diye dalga geçiyorlar. Arkadaşlarımda daha güncel PC yok ama var gibi davranıyorlar. Yemin ederim bıktım. Benim PC de çok iyi ama eski koleksiyonluk eşyalara merakım var. Ama dalga geçiyorlar. Anlamıyorum yani. O gün okula macOS X 10.2 DVD'si götürdüm baksınlar diye. "eskiciiiiii" diye bağırıyorlar. Bende jelatini üstünde Windows 98 var, bulursam resim atarım. Bunu PC'ye kur kullan diyorlar. Harbi bıktım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bende nokia6303 kullanıyorum fakat adamlar dalga geçmek yerine OOoHHHhaa nOkiA diyolar herkes bakıyo fln fotoğrafını çekiyolar:D
 
Hocam takmayın bende eski şeyleri seviyorum mesela. Muhtemelen eski sevdikleri tek şey hayatında hiç oynamadıkları. Ve sadece editlerden gören gta san andreas oyunudur kesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı