Dark Souls 3 bırakılmalı mı?

Smuya

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
1.893
Makaleler
7
Çözümler
1
Arkadaşlar bu oyunda ben şu anda soul of cinder savaşındayım fakat geçmem tam anlamıyla imkansız. Endurance oranım düşük, Vigor oranım düşük, silahım pek iyi vurmuyor resinsiz, setim yok gibi birçok hatam var. Sizce oyunu bırakıp bu hataların hiçbiriyle bir daha uğraşmadan dikkatli bir şekilde yeni save açmalı mıyım? Bu arada bıraksam da içim rahat etmez pek bitirmediğim için.

Bu arada 25.denemedeyim oranları da söyleyeyim.
Vigor: 35 [Embersızım ama 1141HPm var]
Endurance: 16 [Düşük demiştim]
 
Son düzenleme:
Dostum oyunda belirli farm yerleri var. Youtube'da bulabilirsin. Son boss kesilmeden oyun bırakılmaz. Ayıp edersiniz. :) Yeni save açmak sıkar biraz. Keşke oyunu oynarken internetten bilgilere baksaydın. Souls oyunları yardım alınmadan oynarken çok zorlaşır. Çünkü oyunu bilmediğin için yapacağın buildi veya ne tarzda oynayacağını bilemezsin. Dediğim gibi farm yerlerine git ve eksiklerini yükselt. O kadar zor bir boss değil. Özellikle greatsword buildi ile oynuyorsanız çok rahat kesersiniz. Kolay sersemleyen bir boss.
 
Dostum oyunda belirli farm yerleri var. YouTube'da bulabilirsin. Son boss kesilmeden oyun bırakılmaz. Ayıp edersiniz. :) yeni save açmak sıkar biraz. Keşke oyunu oynarken internetten bilgilere baksaydın. Souls oyunları yardım alınmadan oynarken çok zorlaşır. Çünkü oyunu bilmediğin için yapacağın Build'i veya ne tarzda oynayacağını bilemezsin. Dediğim gibi farm yerlerine git ve eksiklerini yükselt. O kadar zor bir boss değil. Özellikle greatsword Build'i ile oynuyorsanız çok rahat kesersiniz. Kolay sersemleyen bir boss.

Hocam sorun o değil ki. Ben ilk oyun ve 2.oyundan gelen biri olduğum için sistem aynı sandım. Değilmiş... Bu arada farm derken soul farm diyorsunuz değil mi? Ben sellsword ile oynuyorum.
 
Bir tane kalkan alın, alevli kılıçla saldırırken savuşturun, skil atacağı zaman doclayın.

Hocam parry atılmıyor bu bossa. Ayrıca sellsword twinblades kullanıyorum 2'li bir kılıç.

Arkadaşlar karar aldım bir tane yeni save açacağım oyunu bitireceğim kendimi hazır hissettiğimde ise ilk saveimden devam edip orada da oyunu bitireceğim.
 
Son düzenleme:
Dark souls3 oynadıkça öğrenilen, bossları ezberlediğin zaman daha kolay gelen bir oyundur. Oyunun sonlarına doğru karakterinin belli bir güce gelmesi lazım çok zorlanmaman için. Bunun için her bölgeyi keşfedip level atlamalı, silahına + basacağın eşyaları bulup güçlendirmen gerek. Bölgeleri temizlemeden atlar ve level atlamazsan her yeni bölgede dahada güçsüz olduğunu hissedersin. Bence keşfetmeyi ön planda tutup bossların hareketlerine ve zayıf oldukları şeylere dikkat et ve biraz sabırlı ol karşılığını muhakkak alacaksın.
 
Dark Souls3 oynadıkça öğrenilen, bossları ezberlediğin zaman daha kolay gelen bir oyundur. Oyunun sonlarına doğru karakterinin belli bir güce gelmesi lazım çok zorlanmaman için. Bunun için her bölgeyi keşfedip level atlamalı, silahına + basacağın eşyaları bulup güçlendirmen gerek. Bölgeleri temizlemeden atlar ve level atlamazsan her yeni bölgede daha da güçsüz olduğunu hissedersin. Bence keşfetmeyi ön planda tutup bossların hareketlerine ve zayıf oldukları şeylere dikkat et ve biraz sabırlı ol karşılığını muhakkak alacaksın.

Hocam bir önceki savei sildim bitirdim sayıyorum zaten soul of cinderdaydım yeni temiz bir başlangıç yaptım. Önceden NPC Quest'lerine önem vermezdim şimdi neredeyse hepsini yapıyorum. Önceden dex değil str ağırlıklı giderdim sellsworda rağmen şimdi dex ağırlıklı enduranceım 16 idi oyunun sonunda da başında 13 yaptım. Vigor'um 25 şu anlık iyi gidiyorum.
 
Evet oyun sonları için endurance 16 baya bir düşük o yüzden zorlanmış olman muhtemel. Son bossa doğru 90 levellere yaklaşman ve endurance ortalama 25 30 arası olması gerekiyor ama kasarsan daha fazlada olabilir tabi . Benim en kolay oynadığım silah kesinlikle sellsword katana ve dexle mükemmel güçleniyor. STR silahı ile oynarken daha hareketli yani mobil bosslarda sorun yaşayabiliyorsun o yüzden bu sefer daha rahat oynayacağını düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı