AMD Vega gizlice tanıtıldı!

AMD Vega HBM2 belleğe sahip ekran kartı gizlice tanıtıldı haberlerini gördüm. Bazı kaynaklarda GTX 1080 kıvamında olduğu söyleniyor. Fakat adı hakkında bir bilgiye ulaşamadım, muhtemelen RX 490'dır diye düşünüyorum.

4K ultra Doom (Vulkan) testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@thugmylife Renkler ve zevkler tartışılmaz, aslında buda tartışılmaz. Şöyle bir durum söz konusu, tek kaynak yada az kaynaktan alınan bilgi tutarlı olmaz! Çok kaynaktan alınan bilginin ortalamasını sen oluşturacaksın. Herhangi bir kaynaktan edindiğin bilgiyi kafana yazmayacaksın, "he bu böyleymiş" demeyeceksin. Buda sana tavsiyem olsun.
 
@GCN dediğiniz de haklısınız, ki bende aynen öyle yapıyorum. Fakat bazı yorumcular, çok soğuk kanlı, pasif, kendini izlettirmeden anlattıkları için; kulaktan dolma bilgilerle gelip anlatıyormuş gibi bir his yaratıyorlar. Bu bağlamda da izleme, okuma taraftarı olmuyorum.

Demek istediğim açık olmuştur umarım.
 
Son düzenleme:
İsterse Jim Keller olsun, Steve Jobs olsun, belirttiğim gibi "Bu benim görüşüm".

Dediğin sorunun cevabı da aynen bulmuyorum dostum.

Levent Pekcan evet bilgilidir ama bilgisi günümüz teknolojisine takip etmekten yoksun olduğundan deyim yerindeyse artık dinozor'dur. Yeniliklere pek itibar etmez burun kıvırır bu haliylede cool olayım derken itici oluyor şahsen ben öyle görüyorum. Her bilgili olan aynı zamanda yeniliğe açık olmalıdır. 5 sene öncesi teknoloji birikiminin ekmeğini yiyip bilgiliyim demenin bir manası yok günümüzde.

Geçenlerde AMD Ryzen tanıtıldı aynı gün baktım o sitede hiçbir gelişme yok aradan bir kaç gün geçtide ısmarlama bir haber geçti video paylaştılar ve o çok bilgili Levent Pekcan yoktu bile.
 
Son düzenleme:
Levent Pekcan var ve fazla bilgili bulmuyorsun peki oldu.
Dolar 3 iken 3000 TL civarlarında bir oyun sistemi topladılar. FX 8350 kullandılar ve onu önerdiler. Skylake toplamak varken. Oyun incelemesi olarak da videonun başlığına şu şu oyun inceleme diye koyup lets play videosu çekiyorlar. Oyun incelemesi nasıl yapılır bilmiyorlar. Madem bilmiyorsun yapma. Eskiden iyi olabilir ama güncellik açısından bakarsak iyi bulmuyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı