PlayStation ve bilgisayar arasında ne fark var?

PlayStation'ı televizyona bağlayıp kolla oynamak ve aynısını bilgisayarı televizyona bağlamak ne fark var?

Bazı özel oyunlar var. Oyun oynarken PC oyunculuğunun bazı saçma şeylerine takılmazsınız. Onun dışında bir şey yok.

Ben PS2 emülatörüne taktım kolu, aynı PS2 gibi oldu. Tüplü televizyon taksam tam olacak. 😀
 
Trol değil televizyona bağlasak PC'yi kol ile oynasak yine durumlar fark eder mi diye soruyorum hiç mesaj yazmasaydınız keşke hiç yardımcı olmadı.
 
Bazı özel oyunlar var. Onun dışında oyun oynarken, PC oyunculuğunun bazı saçma şeylerine takılmazsınız. Onun dışında bir şey yok.

Artık yok denecek kadar az özel oyun var. Sony PC portlama işinden çok kazanacak gibi duruyor çünkü PS5 özel oyunlarıda gelecek.
 
Şimdi konsolda oynamak bana biraz daha rahat hissettiriyor. Nasıl desem, grafik ayarı ile uğraşmadan, tuş kontrolleri ile uğraşmadan zavadak diye oyuna girip oynayabilmek rahat geliyor.
PC'de ise klavye ile oynanmayacaksa bazı oyunlar tuş ayarlamaları konusunda falan uğraştırıyor. Uğraştırmasa bile bir konsol gibi de olmuyor. Sonra mesela PC'de grafik ayarlamaları yapabilmek çok büyük bir lüks, sevmediğin efekti falan kapatabiliyorsun ama konsolda oyun oynamaya geldim kardeşim beni grafikle ayarla uğraştırma dal işte oyuna durumu mevcut.

Onun dışında aynı oyunlarda çok büyük farklar yok, oyunun nesline ve bilgisayarın gücüne göre grafik farkları olur sadece.
 
Trol değil televizyona bağlasak PC'yi kol ile oynasak yine durumlar fark eder mi diye soruyorum hiç mesaj yazmasaydınız keşke hiç yardımcı olmadı.

En basitinden 30 FPS olan oyunlarda fark olur çünkü PlayStation'da oyunlar konsola göre optimize ediliyor ve daha iyi performans veriyorlar yani 30 FPS de olsa bilgisayardaki gibi kasma donma görmezsin. Ayrıca konsol daha makul bir fiyata alınabiliyor bilgisayar çok pahalı kalıyor yanında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı