Kalori açığı yapmama rağmen kilo vermem durdu

Gençler merhaba, 7 Haziran'da 108 kiloydum kıl dönmesi ameliyatı oldum. 8 Ekim'de tartıldım 102 kilo çıktım. Fakat 1 aydır gram ne kilo verebiliyorum ne de istemeden artıyor kaldım yani böyle. Almam gereken kalori 2400-2600 falan ben günlük 1200-1400 alıyorum fakat ilk zamanda hızlıca 5 kilo verdim şu anda 102 de takılı kaldım. Neden olur bu? Metabolizmam mı yavaşlamıştır? Yardımcı olursanız sevinirim (günlük 12000 adım atıyorum ve ameliyat olduğu için spor yapamıyorum (ağırlık kaldırma vb.)

Bir gün yüksek karbonhidrat bir gün düşük karbonhidrat şeklinde beslenin 1200 kalori çok az almanız gereken kalori 2600 se 2600 kaloriyi alın zaten 12 bin adım atıyorum diyorsunuz günde o attığınız adım ile kalori açığı yapmış olursunuz.
 
Spor salonuna yazılacağım da atıyorum squad tarzı eğilmeli hareketleri yapamam yine de büyük etkisi olur mu? İsteyerek 1200 kalori almıyorum gün içinde o kadar yiyebiliyorum zaten
Tabi ki büyük etkisi olur. Leg Press gibi yada alternatif bacak hareketleri ile başlarsınız sıkıntı yapmayın bu kadar. Bir yerden başlayın. Sağlığınız el verdiği ölçüde.

Sporsuz da kilo verilir ama sporla tabi daha sağlıklı ve daha kolay kalıcı olacağı kesin. Faydaları zaten tartışılmaz.

Ben evde yapıyorum. Koşu bandı da aldım. 80 kilodan 73 lere düştüm. Biraz ağırlık var barfiks de var. Geçmişte de biraz yapmıştım. Şükür iyi veriyorum. Haftanın 2 günü ağırlık yapıyorum sadece ama full body bana yetiyor şimdilik. Upper lower gibi yapacaktım 4 güne gerek yok 2 bacak hareketi koydum 2 güne indirdim. Hem böylece haftada 2 gün olduğu için daha rahat oluyor. Bir kası da haftada 2 kez çalıştırmak yeterli diyorlar.
 
Spora yazılayım bi ozaman eksiğim o sanırım teşekkür ederim <3


Sabah 2 yumurta öğlen 2 mandalina akşamda evde ne yemek yapılıyorsa onu yiyorum
Gayette iyi besleniyorsunuz.

Spora yazılayım bi ozaman eksiğim o sanırım teşekkür ederim <3


Sabah 2 yumurta öğlen 2 mandalina akşamda evde ne yemek yapılıyorsa onu yiyorum


Ekmeği kesmiştim zamanında şuan biraz yemeye başladım onuda keserim artık
Mandalinadan 1-2 saat sonra kuru yemiş yiyebilir misin? (Tuzlu olmasın)
 

Geri
Yukarı