The Last of Us Part 2 Playstation 5'e geliyor

Ben 2. oyunu şahsen sevmiyorum. Zamanında uzun uzun nedenlerini anlattığım için kendimi tekrar etmeyeyim. Kısaca tempo anlamında bozuk, dengesiz bir oyun desem beni anlarsınız diye düşünüyorum. 3. ve 4. oyunun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Benim için serinin en iyisi ise Uncharted 3'tür.

Kesinlikle 3. oyun bir şaheser.
 
Evet.
1-GoW
2-Uncharted
3-TLOU diyebiliriz.
Bloodborne ve Death Stranding benim için ilk üçe rahat girer. Hadi Death Stranding yürüme simülasyonudur ama Bloodborne oyununun kesinlikle ilk üçte olması lazım.

Ben Part 2'yi hem oynanış hem de senaryo anlamında ilk oyundan daha çok seviyorum. İlk oyun biraz abartılmış bir oyun.
İlk oyun kısmi abartılmış bir oyun. Onun dışında hikayesi ve karakterleri ile oyun dünyasında yeni bir çağ açtı. Bireysel hikayeyi oyuncuya çok iyi yansıttı. Hikayesi çok tek düze ve basit de olsa duygu, hissiyatı verebilmiş ise başarılıdır. İkinci oyunda bu eksik olduğu için kötüydü.
 
İlk oyun kısmı abartılmış bir oyun. Onun dışında hikayesi ve karakterleri ile oyun dünyasında yeni bir çağ açtı. Bireysel hikayeyi oyuncuya çok iyi yansıtt.

İlk oyuna inanılmaz oyun, en iyisi vs. diyenlerin biçoğu nedense ikinci oyunu beğenmedi😀 nedeni belli aslında ama neyse.
 
İlk oyun kısmı abartılmış bir oyun. Onun dışında hikayesi ve karakterleri ile oyun dünyasında yeni bir çağ açtı. Bireysel hikayeyi oyuncuya çok iyi yansıttı. Hikayesi çok tek düze ve basit de olsa duygu, hissiyatı verebilmiş ise başarılıdır. İkinci oyunda bu eksik olduğu için kötüydü.

İlk oyunda zaten Joel insanlarda bir iz bıraktı o yüzden bu kadar bir serzeniş oldu 2. oyun gerçekten benim diyenin duygularını bile çıkarabilecek bir oyun. Empatinin kralı var oyunda.
 
İlk oyunda zaten joel insanlarda bir iz bıraktı o yüzden bu kadar bir serzeniş oldu 2. oyunda. 2 oyun gerçekten benim diyenin duygularını bile çıkarabilecek bir oyun. Empatinin kralı var oyunda.

Gelde oyunun başında malum kişinin ölmesinin ardından oyuna küfürler yağdıranlara anlat hocam 😁
 
Gelde oyunun başında malum kişinin ölmesinin ardından oyuna küfürler yağdıranlara anlat hocam 😁

Bende ilk başta tepki gösterdim. Dedim bunun neresi tutulur yani var yani hangi açıdan bakarsak Joel çok haklı olur. Hep orta bir sonuç çıkıyor. Joel çok haklı diyemiyorsun veya Abby çok haklı diyemiyorsun. 2 taraflı da düşünüyorsun.
 
İlk oyuna inanılmaz oyun, en iyisi vs. diyenlerin biçoğu nedense ikinci oyunu beğenmedi😀 nedeni belli aslında ama neyse.
Dediğiniz doğru. Beğenmeyen çoğu kişinin nedeni aynı fakat oyunun kötü olduğunu değiştirmiyor bu. Ben yukarda açıkladım aslında. Hikayesi de kötüydü hissiyatı da.
İlk oyunda zaten Joel insanlarda bir iz bıraktı o yüzden bu kadar bir serzeniş oldu 2. oyunda. 2 oyun gerçekten benim diyenin duygularını bile çıkarabilecek bir oyun. Empatinin kralı var oyunda.
Empati olması maalesef oyunu iyi yapmıyor hocam. Birçok filmde iyi bir felsefeye, hikayeye sahip olsa da nasıl işlediğine göre iyi veya kötü oluyor. Abby'nin hikayesi gayet mantıklı iken başka olaylara empoze etmesi saçmalıktan ibaretti. Oyunun yarısından sonra "ne alakası var lan?" diye hikayeye sitem ediyorsunuz. Ben neden Abby'nin aşk hayatını veya Yara, Lev'in hikayelerini oynayayım ki? Yara ve Lev oyunun içinde sırf Abby karakterinin merhametli bir insan olduğunu kanıtlamak için koyulmuş. Bu da boşa vakit harcamaktan ibaret. Kısaca anlatılmak istenen Abby'nin hikayesinde Joel'un yaptığı şeylerin bedelini suçsuz insanlar ödedi algısı yapmak.
 
Bende ilk başta tepki gösterdim. Dedim bunun neresi tutulur yani var yani hangi açıdan bakarsak joel çok haklı olur. Hep orta bir sonuç çıkıyor. Joel çok haklı diyemiyorsun veya abby çok haklı diyemiyorsun. 2 taraflı da düşünüyorsun.

Yok zaten ilk başta bende ne yapıyor bu oyun dedim ama bitirmeden yorum yapmadım. Sonra bir anda oyun her şeyi oturaklı şekilde açıklayıp harika gameplay i ile birleşince aldığı puanlara bakıp k-bakıp, aynı oyunu oynadık değil mi? Diye sorup durdum.

Dediğiniz doğru. Beğenmeyen çoğu kişinin nedeni aynı fakat oyunun kötü olduğunu değiştirmiyor bu. Ben yukarıda açıkladım aslında. Hikayesi de kötüydü hissiyatı da.

Hadi hikayeyi sevmediniz. Gameplay? Harita dizaynı? Animasyonlar?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı