Neden en iyi forum Technopat?

En iyi forum falan değil en temiz ve dolu forum Technopat.

Uzun cümle değil o dostum o noktalama işareti olayı. Ben mesela burada o az önce olayı kelimesinden sonra nokta kullanmasaydım ben de uyarı yerdim. Noktalama işareti ile cümleleri kısa kısa tutmak gerekli.

Saçma işte. Madem Türkçeye bu kadar önem veriyoruz, bir uzun cümle anlamaktan aciz miyiz?
 
Technopat'ı iyi yapan şey hızlı cevap gelmesi, konu çeşitliliği, düzeni olması. Ancak en iyi değil. Öteki forumların çok üstünde ancak bu Technopat'ı iyi yapmıyor. Öteki forumlar çok kötü bu gene idare ediyor.
 
Technopat fiyat performans sistemi çıkarmaya çalışmıyor çünkü. Ne alakasının olduğunu sorabilirsiniz ama şöyle açıklayayım; bir teknoloji kanalı, F/P bir sistem çıkartmak istiyorsa gider bir firmayla anlaşır ama bu firmalar, sistemi F/P yapmak için SSD'den, PSU'dan veya başka parçalardan kısarlar sistemi. Dandik PSU, dandik RAM, dandik SSD içeren tonla hazır sistem var. Dandik kullanılması, her zaman alınmaz yapmıyor sistemleri hatta önerdiğimiz çoğu sistemin SSD'si dandik ama bu teknoloji kanalı ile işbirliği içinde satılan bir sistem olduğu için ve bu kanal da bu sistemi inceleyeceği için sorun çıkıyor. Kanal bunu incelerken "Evet, Performax'ın çöp bir PSU'su kullanılmış" diyemiyor. O teknoloji kanallarının çoğu kıvırıyor bir şekilde ama Technopat'ın böyle bir kaygısı yok. Sistem inceleyebiliyor veya işbirliği yapabiliyor ama fiyat performans gibi bir kaygıları yok hatta böyle bir kaygılarının olmadığını da söylemişlerdi.
Buna ek olarak yazım kuralları da etkili tabii. Sosyal medyadaki gibi ergen ergen yazı yazılamayınca çok daha iyi oluyor.
Technopat, en iyisi olabilir ve bence en iyisi ama çok iyi, çok mükemmel olduğu anlamına gelmez ve tekellik iyi değildir çoğu zaman.
 
Bu saatten sonra yeni forum çıkmayacak zaten. Forum büyütmek, kolay iş değil. Şu an var olan büyük forumlardan bir seçim yapılması daha mantıklı çünkü bir yenisi eklenmeyecek büyük ihtimalle.
Gayet eklenir hocam. Anlık konuşulacaksa bazı konularda Technopat, bazı konularda DA. Ama dediğim gibi şuan seçim yapmak için erken.
 
Gayet eklenir hocam. Anlık konuşulacaksa bazı konularda Technopat, bazı konularda DA. Ama dediğim gibi şu an seçim yapmak için erken.
Eklenmez. Forum kuran birkaç tanıdığım vardı ve elinde patladı hepsinin. Zaten 3 - 4 tane büyük forum var, bazı küçük ölçekli ama kendi yağında kavrulan 5 civarı forum var. Başka da kayda değer bir forum yok. Forum büyümüyor eskisi gibi. O çağ geçti.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı