İlk defa anime izleyecek birisine öneri

Legal olarak izlenemiyor. Bu istisna olmuyor mu?
Muhtemelen istisna oluyordur ama reklam olsun istemiyorlar sanırım. Çünkü normalde yasaklı sitelerin kendilerinde direkt mesaj göndermene engel olmuyor. Moderatör görürse yasaklı bir site, mesajını siliyor ve uyarı alıyorsun. Fakat bahsi geçen site için kelimeyi yazdığında mesajı gönderemiyorsun.
 
Legal olarak izlenemiyor. Bu istisna olmuyor mu?
Oluyor aslında. Ben de anlam veremiyorum. Moderatörler izin verirse sansür ile yazabilirim.

@Bingoo Fullmetal Alchemist: Brotherhood benim sayılı sevdiğim animelerden. Orjinal konusu olan gerçek hayattan da birkaç referans içeren bir anime. Çoğu kişinin ilk beşindedir.
 
Hocam kendi zevklerimizden ziyade senin zevklerine göre yorum yapsak daha mantıklı olur. Bize sevdiğin türleri söylersen, örneğin romantizm, romantik dram, dram, komedi, yaşamdan kesitler, fantastik gibi sevdiğin türleri söylersen daha iyi öneriler yapabiliriz.
 
Arkadaşlar 8. Bölümün sonuna yeni geldim. Şu ana kadar izlenimim güzel yönde. Fakat beğenmediğim birkaç kısım var onu sonradan okuyacak arkadaşlar için eklemek istiyorum. Her bölüm 25 dakika ve olaylar yavaş gelişiyor. Sanırım 3-4 bölümdür sadece bir kişi ile savaşıyorlar ve bu baymaya başladı. Başka bir kısım ise karakterlerin tepkileri bazen o kadar abartılı hazırlanmış ki sanki çizgi film izlermiş hissine kapıldım. İzlemeye devam ederim ama zaman öldürmek için izlermişim gibime geliyor. Belkide başlangıç kısmında olduğumdan dolayıdır.
 
Arkadaşlar 8. bölümün sonuna yeni geldim. Şu ana kadar izlenimim güzel yönde. Fakat beğenmediğim birkaç kısım var onu sonradan okuyacak arkadaşlar için eklemek istiyorum. Her bölüm 25 dakika ve olaylar yavaş gelişiyor. Sanırım 3-4 bölümdür sadece bir kişi ile savaşıyorlar ve bu baymaya başladı. Başka bir kısım ise karakterlerin tepkileri bazen o kadar abartılı hazırlanmış ki sanki çizgi film izlermiş hissine kapıldım. İzlemeye devam ederim ama zaman öldürmek için izlermişim gibime geliyor. Belkide başlangıç kısmında olduğumdan dolayıdır.

Dostum anime 1999'da çıktı ve 3-4 bölümdür aynı kişiyle savaşmaları aşırı normal 30-40 bölümde sürecek bazı yerlerde çoğu animede böyledir bu.
 
30-40 bölüm boyunca savaşacakları yerler de gelecek. 8 bölümlük savaşta sıkılıyor isen işin zor.
 
Kill la Kill
Tüm bölümlerini izlemedim ama müzikleri ve konusu güzel. Ayrıca mesajları da bayağı sağlam :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı