- Katılım
- 21 Nisan 2020
- Mesajlar
- 17.151
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 585
Hocam TYT için bıyıklı matematik nasıldır? Temel atılır mı?@499604 ben temelimi mert hoca ile attım TYT'de, cok rahatlattı beni matematik adına ardından Eyüp b gectim. Biyoloji de dr biyoloji, kimya da gorkem sahin, fizik de Özcan aykın veya altug günes oneririm.
Hocam TYT için bıyıklı matematik nasıldır? Temel atılır mı?
Hocam Eyüp B'den çalışıyordum. Aşırı zor gelmişti.AYT kampına katılmıstım, ilk soruları cok kolaydı sonlara dogru zorlasıyordu. Temel atılabilir ama gelismek icin Eyüp b farz.
Hocam Eyüp B'den çalışıyordum. Aşırı zor gelmişti.
Aşırı zorlugu yok ya AYT Vdd'si var, onu kesin al calısıyorsan gelistirir seni. Zaten sınav da yorum istiyor degil mi, ne kadar zorlanırsak ogrenme de orada baslıyor zorlanman güzel bir şey.
Hocam kalan sürede TYT bitirilir mi? 2 ay vaktim var. Son 1 ay kala sadece deneme çözeceğim.
Son 1 ay kala deneme cozecegim fikrini cıkar kafandan, bu kadar konu eksigin varken senin son güne kadar konu calısman lazım ha üstüne deneme coz eyvallah gelistirir seni sakın bırakma sadece calıs yapabilecegini sende goreceksin. Yapan insanlar uzaylı vs degil, pes etmeyenler.
Sorulara baglı tamamen, net bir sey soylemek zor. 2021 gibi gelirse sorular, daha iyisi bile gelebilir.Hocam tamamdır sağ olun peki son bir sorum var. 60 net ile 300k gelir mi bu yıl?
Sorulara baglı tamamen, net bir şey soylemek zor. 2021 gibi gelirse sorular, daha iyisi bile gelebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.