En Çok Gururlandığınız An

Lise stajındayım bizim patron dedi şu adresteki şirkete git yapılacak işler varmış yardımcı ol. Bindim gittim saat 10:00 gibi girdim şirketten içeri o gün ben kaç bilgisayar topladım, kaç yazıcı kurdum, kaç modem ayarladım bilmiyorum. Oradaki adam saat 20:00 civarı olmuş bana "sen IP kamera nasıl bağlanır biliyor musun?" dedi. Dedim "Aldığınız firma gelir size monte eder benim gitmem lazım" adam sağolsun kendi arabası ile beni evime kadar bıraktı. Bu olaydan 1-2 gün geçti geçmedi şirketteki adam bizim ofise geldi patronun ve bizim ofisteki gıcık, stereotiplerin yanında beni bir övdü bir övdü içimden "lan ben neymişim" dedim. Keşke demeseydim staj bitene kadar elekçi gibi İstanbul'un her köşesinde yeni açılan ne kadar firma varsa gezdim. Hayatımın belli bir bölümü metrobüste ayaktayken pencereden arabaları izleyerek geçti.
Beni de şirketin veri merkezine indirmişlerdi, Polat Alemdarın yeraltı sığınağı gibi bir yer bildiğin :)
Seviniyordum, o kadar stajyer arasında en akıllısı benmişim oley oley falan.

Sonradan bir indik -2'ye, girişte bir form imzaladım. Herhalde içeride ölürsem sorumluluk kabul etmiyorum yazıyordu :D Server odaları falan cıvıl cıvıl, yanlış anlaşılmasın cıvıl cıvıl derken yani renkli renkli, dolaplar falan :)
Gel gör ki ; O dolapların içerisine girebilecek sayıflıkta ve kıvraklıkta tek stajyer olduğum için seçilmişim.
Diğer stajyerleri indirseler o disk dolapları patlardı, çocuklar içeride mahsur kalırdı.

Ertesi gün hasta hasta işe geldim, övdüler övdüler bende sövmekle yetindim, içimden : Server odasında hasta olmak | Technopat Sosyal
 
150 KG Bench Press, 120 KG'de Incline Bench Press basmıştım. Salon'da ki çoğu kişi bana bakıp bir çoğu ''Abi helal, nasıl bastın'' derken bir çoğu da farklı gözlerle bakıyordu. O an ne olduysa aşırı gururlanmıştım. Bayağı zor çünkü o kiloyu kaldırmak. Halterin yamulduğunu bilirim. :)
 
Geçen mercedesli bir hanım kızımızın arabasının altına nereden geldiyse kaya sıkışmıştı, yolu kapatmıştı. @AeTh9sha ile bisiklet turuna giderken denk gelmiştim. Bizim arabadan kirkoyu alıp arabayı kaldırmış ve kayayı dışarı çekmiştim. O an bir gururlanma yaşadım, havalara girdim.

Hanım kızımız bizi kullanmış gibi oldu biraz da, olsun ben yinede gururluyum :)
Mercedes'e binersin ama cenazene Ford gelir zalımın kızı dedim.
Kadının arabanın altındaki kayayı fark etmeden "Bu araba niye gitmiyor yha .s" demesi olayın eğlenceli tek kısmıydı sanırım. Tabii ön kaldıran kardeşimizi unutmamak lazım :).
 
En son şuan okuduğum liseyi kazandığımda gururlandım (2-3 sene önceydi, hatta babam tercih sonucunu görünce bir bağırmıştı sevinçten, sabri gol atsa bu kadar mutlu olmazdı herhalde babam diye düşünmüştüm o zaman) daha da gururlanmalık bir şey yok bende. :D :D
 
Kadının arabanın altındaki kayayı fark etmeden "Bu araba niye gitmiyor yha .s" demesi olayın eğlenceli tek kısmıydı sanırım. Tabii ön kaldıran kardeşimizi unutmamak lazım :).
"Bu araba niye giyğğğmiğğğyorğğğğğğğğ" falan oldu, sorguladık içerisinde olduğumuz durumu. Yarabbi bizi neler ile sınıyorsun :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı