4000 TL AMD Ryzen ya da Intel sistem toplama

Size kanım ısındı bu arada, söylemeden edemeyeceğim :puro:

Buradaki diğer insanların tersine sıkıntı çıkarmadan, aksilik yapmadan, fanboyluk yapmadan önerilerimizi uyguladığı ve dinlediği için ben de sevdim :X3:
 
"GETA 5 KALDIRIR MI"
"PUBG KAÇ FEPESE VERİR"
"AMD İSTEMİYOM EN İYİSİ INTEL"
"ŞÖYLE OLSA NASIL OLUR, BÖYLE OLSA NASIL OLUR, ÖYLE OLSA NASIL OLUR"
"BURASI GÜVENİLİR DEĞİLDİR VATAN İSTİYOM"

Yukarıdaki ve daha birçok kıl olduğum şeyleri söylemeyip olgunca ve konuyu sakız gibi uzatmadan önerilerimizi dinlediği için cana yakın geldi :)
 
"AMEDE AL SOBA AL"
"FX ÇÖPTÜ BU DA ÇÖPP"
"VATANDAKİ APİ DEDDDİİ"
"PARAM VARSA INTEL YOKSA RAYZEEN"
"ARADA 40 FEPESE FARK VAR INTEL AL"
"CİTİX 1060 ÜÇ CİGULİ AR İKS BEŞ 100 SEKSENDEN İYİİİ Kİİ"

Gerçekten berbat. Bu liste uzar daha.
 
Son düzenleme:
@Neko @ShadYaqz üye olmadan önce 1 hafta sosyaldeki konuları ve fikirlerini paylaşan kişileri inceledim. İlk siz yorum attığınızda historiayıda bekliyordum yoruma ve düşündüğüm gibi devam etti. Ben çok soru sorarım net cevaplar bulabilmek için. Affınıza sığınıyorum :) Sizce hangisini tercih edelim nanodan sipariş verip beklemelimiyiz ? Bir sorun yaşarsak rahatça muhatap birisini bulabilirmiyiz ? Yada Teknik Kadroları nasıl ? Sinerjiden yana pek bir sıkıntı yok ama bahsettiğiniz gibi istediğimiz parçalar orada yok.. evet değerli yorumlarınızı bekliyorum
 
Nanokatalog'dan her alışveriş yapan sorun yaşamıyor, birkaç kişi sıkıntı yaşadı son zamanlarda ancak bunlar ürünlerin bir türlü gelmemesi ile ilgiliydi. Yurt dışı bağlantılı oldukları için bunun da etkisi var diye düşünüyorum. Her 2 sistem de son derece iyi, dediğim gibi eğer aceleniz yoksa Nanokatalog, varsa Sinerji.
 
İstediğimiz parçalar yok ama oradaki parçalar da kaliteli.

Vaktim var diyorsan Nanokatalog. Almadan önce arayıp konuşun bir muhabbet edin.

"Sizden sistem almayı düşünüyorum, indirim yapar mısınız?" ayağına az konuşun.

Severseniz iletişimlerini oradan alın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı