4000 TL AMD Ryzen ya da Intel sistem toplama

Yaklaşık 17 günlük yani ay sonuna kadar sürem var. Her türlü yorum, eleştiri şu parça daha iyi olabilir gibi yorumlarınızı bekliyorum. Ay sonuna kadar bir sıkıntı yaşamassak sistemi el birliğiyle toplamış olacağız. Vakit ayıran herkese teşekkürler.
 
Sizin önerdiğiniz parçalari sinerji de bulamadığım için bu şekilde bir sistem oluşturduk. Siz ne diyorsunuz ? Değiştirilebilecek parçalar var ise update yapalım. Size ayrıyeten bir sorum daha var nanokatologdan hazırlamışsınız sanırım orası nasıl ? Hangi siteden toplayalım sistemi
 
Nanokatalog ile ilgili son zamanlarda olumsuz deneyimler yaşayanlar var ancak aceleniz yoksa siparişleri verip bir müddet bekledikten sonra ürünlerinize kavuşabilirsiniz, çok oyalıyorlarmış.

Sinerji bu yönden daha iyi hizmet sunuyor ancak parça önerisi olarak kendi önerdiklerimi daha mantıklı buluyorum, site bazında veya alınacak parça bazında karar verip hangisine daha çok önem veriyorsanız ona göre alışveriş yapın.
 
Sinerjiyle iletişime geçip sizin önerdiğiniz parçaları ekleme yapabilseler daha mantikli olur o zaman. Böyle bi şansimiz varmi ? Sinerjiyle iletişim kurabilen varmi acaba
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı