İyi olmuş. Kızların ağzından çıkan şeylere -gri bölgede kalmak şartıyla- direkt inanmaman gerektiğini anlamışsındır.
Çok fazla beklemişsin ve muhtemelen arkadaşça takılıyorsunuz. Ben şahsen kızla işi Max 1 ayda pişirmiş olurum.
Gibisi falan yok. O kız artık yok. Kaybettim gibi laflar kullanma zaten hiç olmamıştı? Neyin kafasındasın?
Öyle bir dünya yok. Böyle şeylerle uğraşmak erkeğin onuruna yakışmaz. Tecrübeni alıp yoluna bak. Başka okuldaki kızlara yürümeni öneririm.
Sen neysin? Tarih anlatmayı seven sınıfın sessiz çocuğu mu? Emin ol kızların %92'si kekoyu seçer. Keko övücülüğü yapmıyorum. Azıcık maskülen olsan kız senin olurdu.
Keko olmana gerek yok. Ben sana neyi beğendiklerini söyleyeyim: Maskülenite, sıkıcı olmamak. Bitti.
Böyle boş işlerle uğ-raş-ma. Kızın etrafında geziniyorsun, kızın sevgilisi var!
Çocuğun böyle konuşmasına ayar oldum. Sende kafanı eğip tamam abi mi dedin? Sırf çocuğun inadına kızla konuşmaya devam etmezdim ama konuşma anında kesinlikle kendimi ezdirmezdim. Şimdi sen gidip kıza şikayet etmişsindir.
Kaba, belalıdan ziyade maskülen isterler. Maskülenite kendi içerisinde tatlı nazik odunluklar içerir hocam. Ha suçlulara romantik hisler besleyen kızlar vardır ama bunların sayısı çok düşüktür, sizin genellediğiniz durumun dışında bir durum bu.
Burada sözde kriminal dediğimiz çocukta liseli keko fetüsün teki. Ne kriminali

?
Kız hava atmak için kullanılacak bir araç değil. Kız sizi hava atmak için kullanmalı! Konu sahibi arkadaşa kızın donunun etrafında dolaşması için tavsiye verdiğinden tebrik ederim süper bir şekilde fişe takılmışsın. Anlamayanlara ikinci parça için (!) ünlem işaretimi bırakayım.
Bunu duyan bir insan ne mi yapar? Mantıklı bir insan mı ne yapar? O kızı Next'ler. Direkt Next'ler!
Çocuğa helal olsun. Bunu söylemeden edemeyeceğim.
Bu kadar agresif olmanın nedeni sende 3 sene önceki halimi görmem bu arada. Keşke birileri beni 3 sene önceden sopalasaydı.
Kız senden çok daha farkındalık sahibi ve çıktığı çocuğun ne olduğunu biliyor. "yiiia ama o kötü çocukkk oyuncağımı kırdııı" diyeceğine işine baksana?
Teşekkürler nihayet gökkuşağı üflemeyen mantıklı bir cevap.
Ks arkadaş Next ne demek araştırsın bu arada. Kızın yörüngesinden çıkarken kız sana mutlaka ekmek kırıntıları atacak o kırıntıları çöp poşetine koyup uzaya fırlatacaksın. Türkçesi > kızı "belki geri döner" umudu olmadan hayatının her yerinden sileceksin.