Hocam gününüzü yok edip 100TL ne demek? Hiç bir işinize yaramaz azar azar uzun sürede biriksin deseniz yine işinize yaramaz, okulunuza gitseniz 1 günde biter günlük paranız.Dostlar yemek yok bir şey yok, berberi temizlıyorum 11.40 gittim 19.10 ciktim 100TL aldım diyor bahşiş alacaksın. 15 müşteri geliyor diyelim hiçbirinin öyle derdi yok. Ne diyorsunuz?
Mısır'da piramit çalışanları daha iyiye çalışıyordur hocam. Kesinlikle öyle bir şey yapmayın.Dostlar yemek yok bir şey yok, berberi temizlıyorum 11.40 gittim 19.10 ciktim 100TL aldım diyor bahşiş alacaksın. 15 müşteri geliyor diyelim hiçbirinin öyle derdi yok. Ne diyorsunuz?
Merak etme dostum hepimiz o "birşeyi" demek istiyoruz, tek değilsin.Bir şey derdim ama demeyeceğim. Çalışma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.