Boyum Çok Kısa

FakirSincap

Kilopat
Katılım
27 Mayıs 2018
Mesajlar
1.249
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
8. sınıfa gidiyorum, yaşım 14 ve 158 boyum var. Okuldaki herkes benden uzun. Hepsi 165 ve üstü boylarda. İlkokulda sınıfın en uzun 2. kişisiydim. Şimdi ise en kısa 4. kişiyim. İlkokulda bu kadar uzun olup da ortaokulda bu kadar kısa kalmak artık bana koyuyor. Benden kısaların hepsi beni geçti. Genetik olabilir diye düşündüm ama tüm dayılarım, amcalarım 180 ve üstü boylarda. Bu da anormal geliyor. Acaba lisede mi uzayacağım diye düşünmüyor değilim. Sizce ne yapmalıyım? Veya lisede uzar mıyım? Çünkü artık depresyona girmeye başladım. Moralim hiç iyi değil. :(
 
Bana kalırsa uzarsın. Kesin bir şey söyleyemeyiz ama tecrübelerimizi söyleyebiliriz.

Mesela ben de liseye başlarken sınıfın en kısa 3. erkeğiydim. Mezun olurken en uzunuydum :)

Benim boyum sanırım seninkinden bir tık uzundu ama daha fazlası değil. 185 boyla mezun oldum. Gerçi o zamandan beri de uzamadı boyum :)
 
Süt ve süt ürünleri tüket, düzenli olarak sporunu yap ve ekmeği kes. Hani bir söz vardır, erkekler geç uzar, kızlar erken uzar ama bir süre sonra durur diye. Sıkma canını:)
 
Süt ve süt ürünleri tüket, düzenli olarak sporunu yap ve ekmeği kes. Hani bir söz vardır, erkekler geç uzar, kızlar erken uzar ama bir süre sonra durur diye. Sıkma canını:)

Dostum keşke süt o kadar yararlı olsa günde yaklaşık olarak 1.5-2 litre arası tüketiyorum boyum 179 cm sanırım bende bozukluk var. :D:D
 
Ben bundan dolayı endokrine gittim. Hormonlarımda sıkıntı varmış tam ayrıntısını hatırlamıyorum. Bana fiyatı biraz tuzlu olan bir tüp verdiler. Her hafta bitirdiğim tüpü 1 sene boyunca kullandım. 1 senede 10.5 cm boy attım. bir sonraki sene ise 7 cm. Olmam gereken boya geldim. Tam sınıf ortalamasında boyum. 1.76. İstersen sende bir endokrine görün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı