Eksi sozlukteki dondurulmus patates basligi

ProfTech

Kilopat
Katılım
30 Eylül 2014
Mesajlar
5.220
Makaleler
9
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Diyecek soz bulamiyoruz artik arkadaşlar. Ve bu tur seyler goz gore gore oluyor su duruma bakar misiniz? Ne kadar korkunc bir şey.

Bakan Pakdemir'in LinkedIn hesabina girerseniz gercekten o firma ile 2018'e kadar calistigi yaziyor.

dondurulmuş patates firmasının ortadoğu danışmanı
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi cipsleri daha ucuza yiyebilecek miyiz? Yiyebileceksek ben varım. Risk budur. C'mon.

İthal edin, ithal edin. Yerli tarım bitsin, süper. Ben aç kalmam. Her türlü patates alacak gücümüz var Allah'a şükür. Tanzimden alacağı 1 kg patatese muhtaç çomar düşünsün.
 
Son düzenleme:
Şimdi cipsleri daha ucuza yiyebilecek miyiz? Yiyebileceksek ben varım. Risk budur. C'mon.

İthal ithal yerli tarım bitsin süper. Ben aç kalmam her türlü patates alacak gücümüz var Allah'a şükür. 1 kg patatese muhtaç çomar düşünsün. En iyi havlayan çomara kabuklarını ücretsiz verebiliriz. Sonuçta sevaptır.
Kurunun yanında yaşta yanıyor. Bakalım yarın haberlerdr görecekmiyiz.
 
Yansın. Ne yapalım sanki bizim elimizde? Sırf bunu yaydığın için bile ''vatan haini'' olmuş, olabilirsin. Kusra bakma. Ben peygamber değilim ki, sağ yanağıma vurana sol yanağımı döneyim. Madem ''Ekşisözlük''ü takip ediyorsun. Bizim oralarda bir laf vardır. ''Svihs'' alayına ''svihs''. Millet bunu istiyorsa ben ne yapayım? Atatürk değilim ki, kurtarayım. Tam şuraya Can Yücel'in şiirinden bir dörtlük cuk otururdu. Ama şimdi ban yemeye gerek yok. Bu kadar... Anladınız siz onu.
 
Son düzenleme:
Sesimizi çıkartmıyor izliyoruz. Sonuçlarına katlanacağız. Atatürk gibi bir adam 2.kez gelmeyecek haberiniz olsun.
Belki o 2.Atatürk sensin zaten Atatürk doğar doğmaz o beyinlemi doğdu binlerce kitap okudu çalıştı en önemlisi boyun eğmedi komtanı dedi diye susmadı haklıysa devam etti.Kimse Atatürk olarak inmez ama isteyen Atatürk gibi olabilir ama bu devirde biraz daha zor sırf okuduğum ve okula götürdüğüm kitaplardan siyaset yapıyor diye disiplin cezası yiyordum ama okumaya devam ettim.Haklıysan seni hic bir gücün durdurmasına izin verme sonda hayatında olsa bile.Gencliğe hitabeyi tekrardan oku derim hocam konuya gelirsek vallaha ailemin keyfi yerinde durumumuz iyi comarcıklar eskiden comar diye dalga gecmiyim diyordum bunlara ne desen az artık.Ben hayatımda kazığı bu kadar seven millet görmedim biz burda daha iyi yaşasınlar diye uğraşıyoz fikir veriyoz artık ne desen boş iyi uykular uyanınca geç olmama dileğiyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı