Technopat Sosyal'de sevmediğiniz şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafasına göre yasaklayan ya da yasaklamak için fırsat kollayan yetkililer. En kötüsü de bunu yapana "bu konuda 10 tane alakasız mesaj var, neden özellikle bu kişiye ceza verdin?" veya "forumda alakasız yerlerde açılmış onlarca konu var, taşınmadan yanlış yerde onaylanmışlar. Peki bu arkadaşın konusu kabul edilebilir bir bölümdeyken niye yasakladın?" diyecek bir kişi yok. Moderatörlerin kontrol mekanizması olduğuna inanmıyorum.
Hiç unutmam, i9 9900K ile i7 9700K arasında oyunda çok FPS farkı olmadığını söylediğim bir konuda i9 9900K işlemcisi olan bir moderatörden sırf ''K'' ibaresini küçük yazdığım için ban yemiştim. Altına da alıntılayıp ''%40 fark var'' yazmıştı...
Genele uygun başlıkları da bazen içerikten bağımsız degistiriyorsunuz. Actigim tek konuya çift konu uyarısı verip konumu sildiginiz gibi.
Evet. Ben bir bilgisayar kasasının adını yazarak ''kullanan var mı, önerir misiniz?'' adlı bi konu açmıştım. Altına da önermezsenin eğer şu bütçe aralığında bir kasa önerin tarzı bi not düşmüştüm. Başlığı olduğu gibi değiştirip ''kasa önerisi'' olarak dğeiştirmişler. Haliyle kimse içeriği okumadan kasa önerisinde bulunmuş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma sapan konuları siyasete veya dine bağlayan arkadaşla var aramızda. Şimdi soracaksınız sen de öyle konulara mesaj atıyorsun diye. Haklısınız da arkadaşlar olayı siyasete veya dine bağlayınca ortaya çok fazla cahillik ve "aptallık" giriyor o yüzden.
 
Açtığın bir konuda her ne kadar kategorisine uygun olsa dahi "bu konuyu niye açtın?", "git kendisine sor kardeş ne bilelim biz?", "bize niye soruyorsun bunu birader?" tarzı boş boş yorum atan arkadaşlar. Kimse yorum atmanız için zorlamıyor sizleri.

İkinci olarak ise her soruna "Windows 10 kur her şey geçer RAM'lerin bile 2 katına çıkar" diyen arkadaşlar, Windows 7 kurmak isteyen adama ne diye Windows 10 öneriyorsunuz arkadaş, adam stabilite alamıyor o sistemden demek ki sen soruna yönel ne yapacaksın adamın hangi Windows'u istediğini.
 
Bile isteye, suçsuz yere ban atan moderatörler var mı bilmiyorum yaşamadım, 1 ay öncesine kadar sitede pek aktif değildim ancak moderatörlerin de çok yazım hatası yaptığını görüyorum. Korsan oyuna destek verilmemesi ayrı komedi zaten.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı