Technopat Sosyal'de sevmediğiniz şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 MB büyük boyutlu resim yüklenmemesi.
Saçma sapan uyarı ceza sistemi
(kimse bilmem ne kuralları yazılı o kadar uzun yerleri okumuyor çaktırma)
Konuların önce incelemeye alınması sonra onaylanması.(O kadar gereksiz ki insanlar zaten acil durumlarda burada yardım konuları açıyorlar cevap mı beklesin konunun onaylanmasını mı beklesin zaman kaybı.)
Açılan bir konu ya da mesajın 15 dakika sonra editin ve del lin kapatılması.
Moderatörün mesajlarımızı düzenleyip durması.

1 MB büyük boyutlu resim yüklenmemesi.
Saçma sapan uyarı ceza sistemi
(kimse bilmem ne kuralları yazılı o kadar uzun yerleri okumuyor çaktırma)
Konuların önce incelemeye alınması sonra onaylanması.(O kadar gereksiz ki insanlar zaten acil durumlarda burada yardım konuları açıyorlar cevap mı beklesin konunun onaylanmasını mı beklesin zaman kaybı.)
Açılan bir konu ya da mesajın 15 dakika sonra editin ve del lin kapatılması.
Moderatörün mesajlarımızı düzenleyip durması.
1 MB dosya boyutuna katılıyorum. Ben fotoğraflı bir konu açacağım zaman, hep editiliyorum fotoğrafları. 1 MB'den 450 KB'ye falan düşürmek zorunda kalıyorum.

Genele uygun başlıkları da bazen içerikten bağımsız degistiriyorsunuz. Actigim tek konuya çift konu uyarısı verip konumu sildiginiz gibi.
Bunun aynısı bana da yapıldı. Ama şikayet etmeye çalıştığım da zaten benim konumu silen olduğu için, bir sonuç alamıyorum.

Bunun aynısı bana da yapıldı. Ama şikayet etmeye çalıştığım da zaten benim konumu silen olduğu için, bir sonuç alamıyorum.
Bazen moderatör arkadaşlar hatalarını böyle bastırmaya çalışabiliyor. Lafa gelince herkes adaletli ama lafa gelince işte. 3 yıldır buradayım, yaşıyoruz biz de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı