Hatasını kabul edemeyen insanları da ekleyelim miHocam biraz sert oldu ama neyse alışırız.
Hatasını kabul edemeyen insanları da ekleyelim miHocam biraz sert oldu ama neyse alışırız.
Ben yokum değil mi aralarında?Hatasını kabul edemeyen insanları da ekleyelim mi![]()
Kendini bilir kişiBen yokum değil mi aralarında?![]()
Evet, evet keskin yokum. Bu arada ne yaptım da pek hatırlayamadım. En son bir özür e-postası atmıştım ama.Kendini bilir kişi![]()
1 MB dosya boyutuna katılıyorum. Ben fotoğraflı bir konu açacağım zaman, hep editiliyorum fotoğrafları. 1 MB'den 450 KB'ye falan düşürmek zorunda kalıyorum.1 MB büyük boyutlu resim yüklenmemesi.
Saçma sapan uyarı ceza sistemi(kimse bilmem ne kuralları yazılı o kadar uzun yerleri okumuyor çaktırma)
Konuların önce incelemeye alınması sonra onaylanması.(O kadar gereksiz ki insanlar zaten acil durumlarda burada yardım konuları açıyorlar cevap mı beklesin konunun onaylanmasını mı beklesin zaman kaybı.)
Açılan bir konu ya da mesajın 15 dakika sonra editin ve del lin kapatılması.
Moderatörün mesajlarımızı düzenleyip durması.
Her şeye balıklama atlayan insanlar
Orada hata yaptıysan balıklama atlayan insanlardan yakınman biraz abes olmuş sanki. Çünkü konuyu okumadan dikkat etmeden silmek-değiştirmek-açan kişiye ceza vermek bir nevi balıklama atlamaktır.Evet, orada hata yaptım @Jira. Ama herkes hata yapar.
Bunun aynısı bana da yapıldı. Ama şikayet etmeye çalıştığım da zaten benim konumu silen olduğu için, bir sonuç alamıyorum.Genele uygun başlıkları da bazen içerikten bağımsız degistiriyorsunuz. Actigim tek konuya çift konu uyarısı verip konumu sildiginiz gibi.
Bazen moderatör arkadaşlar hatalarını böyle bastırmaya çalışabiliyor. Lafa gelince herkes adaletli ama lafa gelince işte. 3 yıldır buradayım, yaşıyoruz biz de.Bunun aynısı bana da yapıldı. Ama şikayet etmeye çalıştığım da zaten benim konumu silen olduğu için, bir sonuç alamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.