Pendik'de Yaşanan Maganda Saldırısı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tip magandalar iş güç sahibi olmuşlar ama 'İNSAN' olamamışlar. Seydioğlu baklavacılarından hiç bir şekilde alışveriş yapılmaz. Belindeki silaha güvenip trafikte terör estirmek böyle bir şey olsa gerek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı
 
İdam gelse ne yazar? Adalet olmadığı sürece idam gelmesinin etkisi, bir elin parmaklarını geçemez. Caydırıcılık bile yok ki suç işlenmeye devam edilmesin.
Bu kanunu kim yönetiyor ise düzgün yönetemiyor. Türkiye'deki insanlar Amerika'da olsa şimdiye yarısı sağ kalmıştı.
 
Kültürü olmayan toplumu eğitmek de zor. 80 darbesiyle de iyice kültürsüz bir toplum olduk. Eskiden işçiler iş çıkışında ''kitap günü'' yapıp yeni çıkan kitapları almaya giderlerdi. Öyle bir kültürü yok ettiler işte. Kültür yoksa eğitim versen de bugün olanlar olur. Diplomasız insanlar gelir tahta oturur.
 
İdam gelse ne yazar? Adalet olmadığı sürece idam gelmesinin etkisi, bir elin parmaklarını geçemez. Caydırıcılık bile yok ki suç işlenmeye devam edilmesin.
İdam gelirse, yazarlar, şairler, sendikacılar, politikacı muhafette olanlar, marjinaller hatta ve hatta eşcinseller asılır bu ülkede. Ama adi suçlular serbest kalır.
 
Kanun düzgün yönetilmiyor, çünkü kanunu yöneten de yok maalesef. Bu işi 3-5 atamayla olacak zannediyorlar ve ülkenin durumu içler acısı.
Bizim elimizden ne gelir hocam? Bu sözde yönetenler yönetemiyor ise biz ne yapalım? Koyun sürüsü gibiyiz. Kaç senedir böyle gitti. Bizler birleşip sesimizi duyursak kim dinler?
 
Ben idam kararına adamın biri 40 yıl yanlışlıkla içeride yattığını öğrendiğimden belli karşıyım. Yeşil yol filminde de var bu olay. Adamın birini idam ediyorsun sonra suçlu başkası çıkıyor. Ne yaparsın? Ne geri getirir?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı