Esra Erol programında yaşanan rezillik

Yani gündüz kuşağı komple kaldırılırsa bence daha iyi olur daha faydalı programlar konulsa iyi olur sağlık ile ilgili programlar artmalı bence böyle şeylerden ziyade

Şu gündüz kuşağındaki programlara dönüp bakmıyorum, işin aslı televizyonu açma zahmetine bile girmiyorum.

Birisi çıkıyor televizyona ve ünvanından yararlanarak, doğrulanmamış bir şeyi sunuyor gözler önünde.
Neden izleyeyim ki televizyonu?

bu mevzunun yaşandığı gün programı izlemiştim. kız adam tarafından alıkonulmamış. internette öyle bir görüş hakim. hatta bu kız, diğer kız kardeşiyle adamı buluşturup "bu enişten olur" gibisinden muhabbetler dönmüş. yani kendi hür iradesiyle aile evinden kaçmış.

artık aile baskısı mı dersiniz yoksa gerçeklerden bihaber olması mı bilemem kız hatalı bir karar alıp iki çocuklu evli adama kaçmış. kızın yaptığının mantıksız olduğunun uygun bir dille uyarılması lazımdı. sunucu esra erol usulde hatalı ama söylemek istediklerinin mantığı doğruydu.

Yani ben çok şaşırıyorum bu ülkeye, ülkede ne ekonomi iyi ne durum iyi her şey kötü ama her sabah saçma sapan programlar yalandan her şey iyi gibi gibi söylemler, zengin insanları gösteren magazinler, resmen rezalet bir durumdayız bizim böyle programlar yerine ilim bilim adlı çalışmalar, yayınlar olması lazım gençler deneyler yapmalı kültürleri tanımalı, ama bizim güzel ülkemizde bilime o kadar az değer veriliyor ki bir elin parmağını geçmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı