The Last of Us Part II Oyununun Resmi Çıkış Tarihi Belli Oldu

Doğru diyorsunuz da, herhalde PS5 çıkmasını beklemeden atlarım ben dayanamam :) PS5 için de sonradan tekrar alırım büyük ihtimal. Çünkü gerçekten çok ayrı bir oyun. Filminin yapılmasını istediğim oyunlardan birisi.
Geriye uyumluluk olacağı için tekrar satın almaya gerek kalmaz belki de.
 
15 FPS olması gibi bir durum yok. Sony'nin büyük 1. parti firmalarının optimizasyonu muazzam oluyor. Uncharted 4'te bir kere ağır FPS düşüşü yaşadığımı hatırlamam. Aynı şey God of War, Horizon, Detroit (1. parti değil ama optimizasyon baya iyiydi) için de geçerli. Hele The Last of Us'un o grafiklerle Slim'de bile sabit 60 FPS çalışması Naughty Dog'un ne kadar yetenekli olduğunu gösteriyor.

Çünkü Sony tarafından yapılıyor. Kendi konsoluna çıkartıp, daha çok kazanmak varken niye PC'ye çıkarsın ki?
Katılıyorum. Saydığınız oyunlarda sıkıntım olmadı. Sonradan AA seçeneği gelmişti Last of Us için. Onu açınca FPS 30 oluyordu, hiç açmamıştım. En az 60 FPS olarak oynanması gereken bir oyun, tadını çıkartmak için.
Geriye uyumluluk olacağı için tekrar satın almaya gerek kalmaz belki de.
Artık bir zahmet onu da getirsinler. Yeni konsol aldıktan sonra eski üyeliğin çöpe gitmesi kadar saçma bir durum yok. O kadar para harcıyor millet, eskiye dönüp aldığı bir oyunu oynamak istese oynayamıyor. Remastered adı altında tekrardan eski oyunu parayla kakalıyorlar. Ben de geriye uyumluluğun olacağını tahmin ediyorum.
 
Son düzenleme:
Ahh ah... Param olsa düşünmeden alacağım bir PS4 Slim de işte... Türkçe dublajlı da ne güzel olurdu be.😍
Neyse bakalım oyunu oynama şansı bulacak arkadaşlara iyi oyunlar diliyorum.🙂
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı