Orkun Işıtmak, INNA‘ya Evlilik Teklif Etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle yayıncılık yapmak özel bir psikoloji mi gerektiriyor yoksa basitçe yapalım dedikleri bir tür yayın mı? Belki de olayincok kompleks düşündüğümüz için biz değil bu fırlama başarılı oluyor. Boş içerikler ama izleniyor ve para kazanıyorlar. Yayıncılık yapmak istesem o kadar düşünürüm ki sonunda hiçbir şey yapamamış olurum. Bunun gibi adamlar çatır çatır yapıyor. Başarı bu demek zaten. Düşünmeyi bırakıp yapmaya başlamak. İçerik boş ama yayıncılık işte.
Malesef öyle. Daha bunun gibi niceleri var.
 
Çöp youtuberlar ile takılıyorsun 😒
Bazen gerçekten saçmalıyorsun. Ona bakarsan Levi'nin internette bir suru "Gay Story"si var. Milletin cizdigi sey icin ben sana hesap soruyor muyum?

@ZORO şaka amaçlı beni etiketledigi belli ama sen art niyetle ağır yargılar kullanıp INNA üzerinden beni asagiliyorsun. Yaptığın hoş değil. Bu huyundan vazgeç.
 
@.I.N.И.A. Ben sana öyle bir soru sormam dostum, seni etiketlememin amacı İnna hayranı olman.
Aklıma seni youtuber yapıp İnna ile buluşturmak geldi, ama bakıyorum herkes yanlış anlamış 🤣
Technopat destek verse bu iş olur bence😎

Edit : Neden, olamaz mı? Benim de zamanında Shakira hayranlığım vardı ama içimde patladı🤣🤣
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı