14 yaşında başarılı Twitch yayıncısı nasıl olabilirim?

10. sezonda başlaman kötü bir şey değil, oyunu çok rahat öğrenip gelişebilirsin. Biraz heves kırar gibi olacağım fakat herkes E-sporcu olamaz. Dediğiniz gibi bir E-spor kariyeri için akademi liglerinde yer almak yetmez. Kaldı ki akademi liglerindeki oyuncular bile yetenekli, en az EUW'de Master olan oyuncular. Oyunu birsürü insan oynuyor, böyle kariyerlerin olduğunu gördüğünüz için hayal kurmanız doğal. Fakat düşüncem bu hayalinizi başarabileceğiniz yönünde değil. Ama belli mi olur? Belki başarırsın. Belki ileride kademi liglerinde adını duyarız. Başarırsan tebrik etmek düşer. Yine de fikirlerim belirttiğim gibi. Bunlar düşük elodaki her oyuncunun sahip olduğu geçici hayaller.

Bilememde benim hayalim kalıcı olacak diye düşünüyorum. Bu sektörde iyi yerlere gelmek istiyorum, geçici bir hayal olduğunuda düşünmüyorum açıkcasıki tabiikide dediğin doğru, her isteyen eSporcu olamaz. Çünkü onlar zorluğu görüp pes ettiler, ama ben ne olursa olsun pes etmeyeceğim. Diamond elodaki insanlarla yüzleştiğimde zaten baya bi iyi olacaklar.. Şu anda baya oyun bilgimi geliştirmeye yönelik şeyler yapmaya çalışıyorum oyunun terimlerini öğrenmeye çalışıp bu eloda mute all yapıp oynamak gibi. eSpor ligleri zaten sadece 50 veya 44 oyuncunung oynadığı bir lig ve bir eSpor takımına girsen bile TBF gibi yerlere gelmen lazım iyi paralar kazanabilmen için. Bilmiyorum, ama elimden geleni yapacağım. Bu arada evet oyunu öğrenip gelişebilirim Silver elolar azıcık zorlayıcı olsa bile ileriki elolarda zorlanacağım gibi gözüküyor. Diamond elodaki insanlar oyunu zevkine oynamıyor eSporcu olmaya oynuyor. Evet öyle oynuyorlar ama buna rağmen pes etmemem lazım. Dediğiniz gibi kafamdaki olumsuz, olumlu sorulara kendi fikirleriniz ile yanıt vermenize sevindim.
Katılıyorum Euwest'de oynuyorum en fazla diamond 1 olabildim. Çok çok iyi oynuyorlar akıl almaz derecede onları görünce zaten e-sporcu olma hevesin kaçıyor. Benim oynyayışım iyi olduğu için rahatım ama oynayıştan çok takım önemli bence ki bende kendi takımım ile girdim. Yani demem o ki e-sporcu olmak zor, kendini 1 milyon Insan'dan daha iyi oynayabiliceğini kanıtlaman lazım ki bu da çok zor. Ama denemekten zarar gelmez.

Evet, denemekten zarar gelmez ama uzun bir süreç olacak bu benim için. Aklımdaki tek soru (ikinizede soruyorum) daha Silver elodayım, Gold'a çıkıpta mı EUW'a geçeyim yoksa şimdi geçmeli miyim? Ben şimdi geçmek istiyorum ve toxiclik, flame yapacak birisi değilim.
 
Bilememde benim hayalim kalıcı olacak diye düşünüyorum. Bu sektörde iyi yerlere gelmek istiyorum, geçici bir hayal olduğunuda düşünmüyorum açıkcasıki tabii ki de dediğin doğru, her isteyen esporcu olamaz. Çünkü onlar zorluğu görüp pes ettiler, ama ben ne olursa olsun pes etmeyeceğim. Diamond elodaki insanlarla yüzleştiğimde zaten bayağı bir iyi olacaklar. Şu anda bayağı oyun bilgimi geliştirmeye yönelik şeyler yapmaya çalışıyorum oyunun terimlerini öğrenmeye çalışıp bu eloda mute all yapıp oynamak gibi. Espor ligleri zaten sadece 50 veya 44 oyuncunung oynadığı bir lig ve bir espor takımına girsen bile TBF gibi yerlere gelmen lazım iyi paralar kazanabilmen için. Bilmiyorum, ama elimden geleni yapacağım. Bu arada evet oyunu öğrenip gelişebilirim Silver elolar azıcık zorlayıcı olsa bile ileriki elolarda zorlanacağım gibi gözüküyor. Diamond elodaki insanlar oyunu zevkine oynamıyor esporcu olmaya oynuyor. Evet öyle oynuyorlar ama buna rağmen pes etmemem lazım. Dediğiniz gibi kafamdaki olumsuz, olumlu sorulara kendi fikirleriniz ile yanıt vermenize sevindim.

Evet, denemekten zarar gelmez ama uzun bir süreç olacak bu benim için. Aklımdaki tek soru (ikinizede soruyorum) daha Silver elodayım, Gold'a çıkıpta mı Euw'a geçeyim yoksa şimdi geçmeli miyim? Ben şimdi geçmek istiyorum ve toxiclik, flame yapacak birisi değilim.

Güzel farm yapabiliyorsan mesela ben dakika 10'a kadar 70 farm, dakika 15 120 farm yapıyorum. Evet şimdi geç Türk serverinde ben kanser oluyordum. Hep argo kelimeler havada uçuşuyor. Bir de birazcık ingilizcen olursa çok iyi olur. Oda anlaşa bilmen için. Hesabını geçirmene gerek yok.
 
Eğer senden büyük ve tanınmış yayıncılarla beraber bu işi yürütmeyeceksen, işin biraz zor.
 
Güzel farm yapabiliyorsan mesela ben dakika 10'a kadar 70 farm, dakika 15 120 farm yapıyorum. Evet şimdi geç Türk serverinde ben kanser oluyordum. Hep argo kelimeler havada uçuşuyor. Bir de birazcık ingilizcen olursa çok iyi olur. Oda anlaşa bilmen için. Hesabını geçirmene gerek yok.

Bende aynı miktarda farm yapabiliyorum, çok çok iyi focuslanırsam 10 dakikada 90 bile olabiliyor bazenleri. genellikle 73-69 arası oluyor 10 dakikada.
 
Şu anda izlenen yayıncılardan birinin sana kıyak geçip reklamını yapmadığı sürece bi' yere varamazsın Twitch ortamında yüzlerce yayıncı var ancak toplasan 10 tanesi izleniyordur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı