TürkNet vs Millenicom vs NetSpeed

MEVbaba61

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2019
Mesajlar
259
Çözümler
1
Merhaba, benim Türk Telekom'dan kalma modemim var( vdls), altyapimda Türk Telekom ve Superonline var(100 Mbps). TürkNet'te şu sıralar çok kopma sorunu olduğunu, NetSpeed'de de modem kiralama ücreti ve kurulum ücreti olduğunu okudum. TürkNet, Millenicom, NetSpeed arasından hangisini önerirsiniz?
 
Ben de resimdeki paketi kullanırsam(vdls) kurulum ücreti ve.

VDSL modeminiz olduğu için ödeme yapmadan kendi modeminizi kullanabilirsiniz. Benim bağlattığım zamanlarda kurulum ücreti yoktu fakat şimdi baktım SpeedMax Avantaj'ın şartlarında 100 TL'lik kurulum ücreti görünüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En profesyonel Millenicom'u gördüm açıkçası ben. TürkNet pek kolay kolay iletişime geçmiyor senle. NetSpeed'de iyi ama Millenicom bir tık daha iyi gibi geldi bana.
Millenicom'un müşteri hizmetleri o yönden daha iyi, kurulum da ücretsiz (başka operatörden geçince) ama benim altyapım Türk Telekom 100Mbps, modem kiralama ücreti verecek miyim?
(Benim kendi modemim var )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, önce TürkNet'e geçeyim (ilk ay paranız iade kampanyası dolayısıyla) memnun kalmazsam doğru Millenicom'a.
Sıkıntısız bir deneyim olması dileğiyle:)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı