Garip huylarınız var mı?

@Süleyman Çakırr
1594150056864.png

Üzgünüm.
 
Alnımın biraz üstüne dokunulduğunda veya elinizi yaklaştırdığınızda beynim kaşınıyor. Orayı yolacak gibi kaşıyorum ama geçmiyor illa elinizi çekmeniz lazım. Bazen kendi elime bile oluyor. İlginç bir his.
 
Tekdüze yaşamayı seviyorum. Eğer tadını beğenirsem hep aynı restoranda aynı yemeği aynı masaya oturarak yerim. Bunun sebebi de beklenmedik durumlarla karşılaşmak istememem. Bir de her gün düzenli olarak gittiğim yerlere adımlarımı sayarak gidiyor ve en kısa adımla gitmek için ertesi gün yolumu ona göre değiştiriyorum.
 
Bir tişört, gömlek ya da pantolon modelini beğendiysem 2-3 farklı renkte alıyorum.

Cep telefonumu sadece sol cebime, başka hiçbir şey olmadan koyuyorum. Hiçbir cep telefonum asla başka bir cep görmedi ve başka bir obje ile temas etmedi. :D

Haftada 1 gün kılıç ve uzun bıçaklarla (bildiğiniz kılıç evet) bahçede çalışıyorum. Özellikle 3.6 kg ağırlığındaki bir kılıçla çalışmak bilek ve kol kasları için müthiş bir egzersiz oluyor. Bilekteki kasların sertliğini kullanıp çok iddia kazandım.

Yatak odamda sadece 1 yatak haricinde mobilya olamaz.

Yaptığım şey benim için rutin ve sıkıcıysa beynim kendini kapatıyor. Şaka yapmıyorum, saatlerce araba kullanıyorum sonra bir bakmışım varacağım yere gelmişim. O sırada yolda neler yaşandı, kim önüme kırdı, kime küfrettim hiç hatırlamıyorum. Bir durum olunca konsantrasyonum yerinde ama beynim o sıkıcı yolculuğu kayda almıyor gibi.

Bir boxerı asla 1 yıldan uzun giyemiyorum. Her yıl boxer çekmecesini yeniliyorum.

Kış aylarında bile soğuk suyla yıkanıyorum, kaloriferleri kapatıyorum ve yatarken ince bir pike ile yatıp penceremi açık bırakıyorum. Soğukta yaşamak için doğmuşum ve şu anda klima önündeyken bile sıcaktan kafayı yemek üzereyim.

Kampanyadan bir şey alamıyorum, burjuvalıkla ilgisi yok ama param yetmediği zaman bile tercih edemiyorum. Hatta bir şey için kampanya var dediklerinde ihtiyacım yok bir tane daha almak istemiyorum deyip çıkıyorum. Mesela bir çoraptan 2 tane aldım diyelim, 3. çorabı alırsam bedava olduğunu söylüyorlar ve onu bile almıyorum. (Biraz malım evet)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı