Almanya'daki Türklerin para birimimizle dalga geçmesi

Katılım
3 Aralık 2014
Mesajlar
1.702
Makaleler
1
Çözümler
3
Avrupa bizi kıskanıyor diyorlardı. Buna ne diyecekler acaba? 🧐

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oldum olası Alamancilari sevemedim ve hiç samimi bulamadım. Almanya şöyle böyle diye ağlayıp tıkırında olan hayatları üzerinden ajitasyon yapıp, sabahtan aksama kadar TR güzellemesi yapıp o zaman ülkene dön diyenlere de mirin kırın yaparak ikiyuzluluklerini çok güzel sergiliyorlar.
 
Kesinlikle yurtdışındaki Türklerin oy verme hakları elinden alınmalı bence. Oradakilerin bizim hayatımızı seçme hakları yok.
Acayip doğru. Çok memleketini düşünüyorlarsa ülkelerine dönsünler yaşamı görsünler. Oradan aldıklar paraları burada rahat rahat yiyor. Bizim insanımıza izlemek kalıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı