Hindistan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çok kötü özellikleri olsa da bu ülkeden iyi mühendisler çıkıyor. Bu kötü yanların oluşmasında da fazla nüfus etkili. 1 milyar insanın yaşadığı yerde ne doğru düzgün trafik olur ne de temizlik. Çok iyi İngilizce konuşurlar, bunun sebebi de uzun süre Britanya hakimiyeti altında kalmalarıdır. Bu ülkenin envai çeşit dili ve dini vardır. Ülke eyaletlerden oluşur, ABD misali. Uzun süre başka ülkelerin hakimiyeti altında kalması ve bağımsızken de karışık bir ülke olması gelişememesinin nedenlerinden birisidir diye düşünüyorum.

Bu kadar pis olmalarını da dinleri açıklıyordur diye düşünüyorum, dinlerinde temizlik ile ilgili adam akıllı kurallar olmadığı için önüne geleni yiyip içiyorlar, dışkılarını yapıyorlar. Din konusunda bir diğer örnek de Pakistan. Pakistanlı’ların Hindistanlı’lardan pek bir farkı yok ancak şu anda bu durumda olmamalarının en büyük nedeni dinleri (İslam) denebilir. (Tecavüz etme, kız çocuklarını gömme olayları vs.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Spawn olmanızı önermem çok NPC var kasıyor beyler. Türkiş mizah bir yana öyle yerlerde fakir olup çocuk neden yaparsın ki? Çocuğunun hamam böceği yemesi hoşuna mı gidiyor?
 
Yeme kültürü, kültür olarak aşılandıktan sonra pek de sorun olmuyor kişilere.
Hadi hocam onu geçtim çocuğun giyecek donu falan da olmuyor ki. Gerçekten anlamıyorum 9 10 tane yapıyorlar.
 
Evet dostlar halimize şükretmeliyiz ama rekabetimizde Hindistan'la olmamalı.
Yani sonumuzun bu ülke gibi olmamasını istiyorsak her zaman daha gelișmiș ülkelerle rekabet etmeliyiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı