TürkNet internet yavaşlık sorunu

Senin ilk yazdığın mesajdaki resimde [TR]İstanbul 10Gb/s Turknet... yazıyor. orayı tıkla başka bir server seç
Evet fakat buranın 80 olması gerek verdiğim paraya değmesini istiyorum.
Gördüğüm kadarıyla modeme gelen hızda problem yok. Modemin yanında kablosuz Speedtest yapıp ekran görüntüyü at ve evde interneti sömüren olmadığına da emin ol test yaparken.
Değerler aynı çıkıyor dostum. Modemden veya kablolarla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Upload hızımı arttırmışlar fakat downloadım aynı :(
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20200911_201844.jpg
    IMG_20200911_201844.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 46
Evet fakat buranın 80 olması gerek verdiğim paraya değmesini istiyorum.

Değerler aynı çıkıyor dostum. Modemden veya kablolarla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Upload hızımı arttırmışlar fakat downloadım aynı :(

Arka planda indirme işlemi olmadığını ya da diğer aygıtların indirme yapmadığına emin misin?
 
Modeme gelen değerler de problem yok dedikleri gibi, arkada kullanan var mı interneti? Belki ev halkı video falan indirme yapıyordur. Modemin yanında kablosuz test yapıp düşük çıkıyorsa, arkada kullanan bir şey var. Bilgisayarı ve evde kullanıcılara Wi-Fi kapat, telefon ile kablosuz kendin bağlanıp test yap.
 
Hocam bizzat deneyimledim. Birçok kullanıcıya TTNet bunu yapıyor. Arayıp sorununu dile getirmeyen insanlar öylece farkına bile varmadan kullanmaya devam ediyor. 3-4 ayda bir bunu düzenli olarak yapıyorlar. Hele ki İnternet kullanımı tepe noktalara gelirse. Arayıp sorununuzu aktarıp arıza kaydı açmanız gerekiyor.
 
Merhaba arkadaşlar. TürkNet kullanmaktayım ve normalde internet download hızım 35 Mbps idi. 10 TL daha vererek hızımı 88 Mbps'ye çıkardım fakat Speedtest'lerde hala hızım 35-40 Mbps'lerde gözüküyor. Durumu yetkililere ilettim fakat modemime 88 Mbps ulaştığını söylediler. Fakat durum aynı. Kablolu bağlantı kullanıyorum. Sizce sorun nedir veya ne yapmam gerekir?
Aynı problem bizde de var. Bize de aynısını söylüyorlar. Hız modeme kadar geliyor. Modemde sorun var diyorlar. Ablamada aynısını söylüyorlar bana da aynısını söylüyorlar. Sabah ise tamamen gitti. İşleri güçleri yalan dolan.
 
Hocam bizzat deneyimledim. Birçok kullanıcıya TTNET bunu yapıyor. Arayıp sorununu dile getirmeyen insanlar öylece farkına bile varmadan kullanmaya devam ediyor. 3-4 ayda bir bunu düzenli olarak yapıyorlar. Hele ki internet kullanımı tepe noktalara gelirse. Arayıp sorununuzu aktarıp arıza kaydı açmanız gerekiyor.

Nereden ulaşabilirim Türk Telekom'a şikayet kaydı açmayı denedim şimdi şu an gerçekleştiremiyoruz dedi numaralarını aradığımda ise müşteri hizmetlerine bağlamıyor tuşlara işlem yapılıyor sadece.
 
Nereden ulaşabilirim Türk Telekom'a şikayet kaydı açmayı denedim şimdi şu an gerçekleştiremiyoruz dedi numaralarını aradığımda ise müşteri hizmetlerine bağlamıyor tuşlara işlem yapılıyor sadece.
Hocam 444 1 444 üzerinden arıza kaydi açın. Teknik destek seçeneğinden ilerleyin. Modemin başında olun ve 5 dakika içinde hiç kapanmamış olsun.
 
Hocam 444 1 444 üzerinden arıza kaydi açın. Teknik destek seçeneğinden ilerleyin. Modemin başında olun ve 5 dakika içinde hiç kapanmamış olsun.

Müşteri hizmetleriyle konuştum bana altyapımın maksimum 75 desteklediğini söyledi fakat modem arayüzünde maksimum 30 civarı desteklediği gözüküyor SNR değerleri zaten kötü 75 hız alırsam kopmalar oluşur hat zayıflaması da aynı şekilde artmış 9 ay öncesinde modem arayüzümde maksimum 100 hız aldığım gözüküyordu diğer değerlerim de çok iyiydi ama bugün baktım kötüleşmiş bana altyapımda sorun olmadığını ve maksimum 75 Mbps desteklediğini söylediler ama modem arayüzü öyle demiyor. Ben altyapıyı ve binadaki kabloları kontrol etmelerini istiyorum ne yapmam gerekiyor bunun için?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı