Gördüğüm kadarıyla modeme gelen hızda problem yok. Modemin yanında kablosuz Speedtest yapıp ekran görüntüyü at ve evde interneti sömüren olmadığına da emin ol test yaparken.
Senin ilk yazdığın mesajdaki resimde [TR]İstanbul 10Gb/s Turknet... yazıyor. orayı tıkla başka bir server seçDostum acaba nasıl yapabileceğime dair bir video vs. var mı
Evet fakat buranın 80 olması gerek verdiğim paraya değmesini istiyorum.Senin ilk yazdığın mesajdaki resimde [TR]İstanbul 10Gb/s Turknet... yazıyor. orayı tıkla başka bir server seç
Değerler aynı çıkıyor dostum. Modemden veya kablolarla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Upload hızımı arttırmışlar fakat downloadım aynıGördüğüm kadarıyla modeme gelen hızda problem yok. Modemin yanında kablosuz Speedtest yapıp ekran görüntüyü at ve evde interneti sömüren olmadığına da emin ol test yaparken.
Evet fakat buranın 80 olması gerek verdiğim paraya değmesini istiyorum.
Değerler aynı çıkıyor dostum. Modemden veya kablolarla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Upload hızımı arttırmışlar fakat downloadım aynı![]()
Aynı problem bizde de var. Bize de aynısını söylüyorlar. Hız modeme kadar geliyor. Modemde sorun var diyorlar. Ablamada aynısını söylüyorlar bana da aynısını söylüyorlar. Sabah ise tamamen gitti. İşleri güçleri yalan dolan.Merhaba arkadaşlar. TürkNet kullanmaktayım ve normalde internet download hızım 35 Mbps idi. 10 TL daha vererek hızımı 88 Mbps'ye çıkardım fakat Speedtest'lerde hala hızım 35-40 Mbps'lerde gözüküyor. Durumu yetkililere ilettim fakat modemime 88 Mbps ulaştığını söylediler. Fakat durum aynı. Kablolu bağlantı kullanıyorum. Sizce sorun nedir veya ne yapmam gerekir?
Hocam bizzat deneyimledim. Birçok kullanıcıya TTNET bunu yapıyor. Arayıp sorununu dile getirmeyen insanlar öylece farkına bile varmadan kullanmaya devam ediyor. 3-4 ayda bir bunu düzenli olarak yapıyorlar. Hele ki internet kullanımı tepe noktalara gelirse. Arayıp sorununuzu aktarıp arıza kaydı açmanız gerekiyor.
Hocam 444 1 444 üzerinden arıza kaydi açın. Teknik destek seçeneğinden ilerleyin. Modemin başında olun ve 5 dakika içinde hiç kapanmamış olsun.Nereden ulaşabilirim Türk Telekom'a şikayet kaydı açmayı denedim şimdi şu an gerçekleştiremiyoruz dedi numaralarını aradığımda ise müşteri hizmetlerine bağlamıyor tuşlara işlem yapılıyor sadece.
Hocam 444 1 444 üzerinden arıza kaydi açın. Teknik destek seçeneğinden ilerleyin. Modemin başında olun ve 5 dakika içinde hiç kapanmamış olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.