Sınıftaki kıza sevdiğimi söylemeli miyim ve nasıl?

Bence o yaşta çok fazla sevgili işi yapılması taraftarı değilim. Daha çok başındasın. Ha dersin ki karşılıklı ve karakteri gerçekten iyi(objektif olarak bak) o zaman güzelce teklif et.

Teklif ederken yüz yüze, samimi bir şekilde et. Önce niyetini anla, sana arkadaş olarak mı yoksa gerçekten bir şeyler var mı öğren. Sonra doğaçlama şekilde teklif et. :)
 
Bulaşma be güzelim. Şu kızlar örgütü öyle değişik ki... Sana abi tavsiyesi olsun. Şu an saçma sapan işlere bulaşmadığım için gayet iyi bir üniversitedeyim.
Hocam hazır sizin gibi birini bulmuşken bi Steam hesabınız olur, herhangi bir sosyal medya olur bırakabilir misiniz? Lazım olacak çünkü sorularım var.
 
Biraz daha zaman geçirin, ben yaklaşık 4 ay zaman sonunda sevdiğim kızla çıkmaya başlamıştım.
Her zaman yanında olduğunu hissettirmeye çalış, zevkleriniz aynıysa aynı şeyleri yapın beraber eğlenin.
Sonra o da sana karşı birşeyler hisseder belki.
 
Kardeşim öncelikle o yaşlarda sevgili yapmak eğitimine büyük zararlar verebilir öncelikle dikkatli olmalısın. Eğer kızı seviyorsan arkadaş olmaya çalışma direkt söyle, sonra benim gibi arkadaş olduktan sonra söylersen arkadaşını da kaybetmiş olursun. Ama benimle çıkar mısın deme, senden hoşlanıyorum de.
 
Hocam hazır sizin gibi birini bulmuşken bi Steam hesabınız olur, herhangi bir sosyal medya olur bırakabilir misiniz? Lazım olacak çünkü sorularım var.
1059723737 kodum bu hocam. İstediğinizi sorun başımı ağrıtabilirsiniz. :D
Kardeşim öncelikle o yaşlarda sevgili yapmak eğitimine büyük zararlar verebilir öncelikle dikkatli olmalısın. Eğer kızı seviyorsan arkadaş olmaya çalışma direkt söyle, sonra benim gibi arkadaş olduktan sonra söylersen arkadaşını da kaybetmiş olursun.
Hocam hemen olgunlaştık. Tebrik ediyorum sizi.
 
Bilgiler:
Öncelikle 15 yaşındayım. Lise 2'ye geçtim ve fen Lisesinde okuyorum. (Fen Lisesi dememin sebebi hava atmak değil, arkadaş ortamını anlayın diye söylüyorum.)
Kendi sınıfımdaki bir kızdan hoşlanıyorum. Onun sadece dış görünüşünü değil karakterini de seviyorum. Tanışalı daha 1 yıl oldu (9. sınıfta tanıştık). Araya pandemi girdi.
Ben de Instagram üzerinden ona yazmaya karar verdim. Neyse konuşuyoruz, Bana kızdığı zaman (daraltılmaktan hiç hoşlanmıyormuş, bunu
Daha önce bilmiyordum.) arkadaşım dedi. Arkadaşım dedi! Sizce bu ne demek? Ben arkadaş olarak kalmamızı istediğini çıkardım buradan.(İnş öyle değildir.)
Sizce ona söylemeli miyim onu sevdiği mi? Tek istediğim onunda beni sevmesi. Gezelim tozalım, eğlenelim, elimi tutsun falan bunları istemiyorum. Sadece benim gibi o da beni sevsin istiyorum. (NOT: Bu kız işleriyle hiç aram yok kusura bakmayın, zaten anlasam sormazdım.) Sizce ona Instagram üzerinden onu sevdiğimi direkt pat diye söylesem mi yoksa biraz daha bekleyip sonra söylesem mi ya da içime mi gömsem? Bilemedim.
Tecrübeli olan olmayan herkes fikrini söyleyip şu güzel arkadaşınızı mutlu eder misiniz?

Dipnot: Eğer git söyle diyenler nasıl söylemem gerektiğini de anlatabilir mi?
Başka konularda da dedim açılma. Daha kötü olabilir. 2 yıl sevdiğim kıza ne açılabildim ne de en ufak konuşabildim onunla. Belki seviyordur diyorum kendime ama eminim sadece kaldırımda yürüyen bir insanım onun için. Kendinden eminsen açıl benim gibi yapma ben pişman değilim sadece kendime güvenim yok. Güvenin varsa açıl ama her şeyi göze alarak açıl. Ben 2 yıl boyunca baktım sadece gözlerine, ama o beni görmedi bile. Benim öz güvenim yok hiçbir zaman da olmadı, gidip açılsam beni seviyordur diye umudum da çökecek. Toparlanamayacak kadar kötü olacağım. Ona tek demek istediğim şey umarım her zaman mutlu olur. Onun olmadığı ve isminin geçmediği yer de her zaman mutluyumdur.. Tek dediğim güveniyorsan açıl..
 

Geri
Yukarı