Alkol içince uyku neden gelir?

Ruter

Kilopat
Katılım
12 Mart 2016
Mesajlar
2.950
Makaleler
1
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba garip bir soru olacak, o yüzden şimdiden rahatsız olanlar konuyu terk edebilir. Dün ilk defa biradan farklı olarak vodka deneyimledim. 3, 25 bardak (vodka olarak 1, 75) içtim ve bira içtiğimde de olan şey sadece uykumu getiriyor alkoller. Ek bir eğlenme dışında pek bir çarpmadı da. Az miktarda içtiğimden midir yoksa genetikle mi alakalıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayda yılda bir bira içerim 4 kırmızı Tuborg'da kafam güzel olur birkaç saat takılır sonra kusup sızarım. Uyku getirmesi normal dostum :D.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Liseliyim o zaman. İlk votka içtiğimde (çeyrek su bardağı, kafaya dikmiştim) 30 saniyeliğine falan gözüm karardı, boğazım yandı ve başım döndü. 5 dakika sonra bir çeyrek bardak daha sek attım, boğazımı yakmaktan öte gitmedi.

Bira hiçbir şey yapmıyor, çakır keyfe ulaşmak için 4-5'e çıkmak gerekiyor ki o da gereksiz geliyor.

Uyku çakır keyfe ulaşınca geliyor çoğu zaman. Yani şişeyi devirmek gerekiyor biraz. En azından çevremdekilerle hep böyle deneyim yaşadım :D
 
Son düzenleme:
Genelde uyku getirir kimilerinde. Zaten insanların alkol aldıktan sonra verdiği tepkiler farklıdır hep. Kimi masadakileri öper, kimi sessizleşir, kimi çok konuşur, kimi de uyur. Sizinki de uykuya giriyor, biraz daha içseniz uyursunuz yani :D
 
Hocam alkol oranı %4 olan biralardan biraz daha hafifi diyebiliriz. Pek benzemiyor 🤣
Arkadaşlarla bir ara okulda bira şişeleri bulmuştuk. Artık hocalar âlem mi yapmış bilmiyorum. Baya da eskilerdi. İçinde biraz vardı. Kokladım ama nasıl pis kokuyor böyle. Bir tanesinin içinden de hatta tarantula çıktı. 15-20 şişe vardı cam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı