Tipinizden nefret etmek

Oldum olası tipimi beğenmedim, bu yüzden intihar etme düşüncesindeyim. Estetik olayım diyorum ama çok para. Ergen değilim. Ne kilolu ne zayıf bir insan değilim. Kilom, boyum gayet yerinde. Kimsenin lafına aldanıp bunları yazmıyorum. Tipimi kendim zaten beğenmiyorum. Kız arkadaşlarım da oldu birbirinden güzel ama bunlara rağmen aynaya baktıkça kendime küfür edip intihar etme isteği duyuyorum. Doktor için randevu aldım ama yapacağı şey ilaç yazmak falan olacak. Bunun sorunumu çözeceğinden emin değilim çünkü aynaya baktıkça yine o istek geliyor. Aynalara küseyim diyorum ama ne yapsam ayna kendisi beni buluyor. Bir şekilde tipim ile yüz yüze geliyorum. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.

Senin anlattığın duyguları yaşamamış biriyim. Ne desem bilemedim. Güzellik yarışmasına katılmıyacağımıza göre germe kendini. Kız arkadaş edin kafanı dağıt. Tek tavsiyem bu.
 
En basitinden: sen yüzü sivilce tarlası veya ortadan ikiye yarık birisini garson olarak veya kasiyer olarak işe alır mıydın? Maalesef hoşgörü yoksunu insanlar yüzünden bu insanlarımız toplumda 2. sınıf olarak görülüyorlar.
Kendi işini kurmuş ve yükselmiş, filmlerde rol alıp büyük başarıya ulaşmış insanlar da mevcut. Ha, söylediğiniz doğru mu, biraz da iş sahibinin kişilik meselesine bakar derim.
 
Diziyi izleyenleriniz vardır, bu çocuk dudağında ki yara dan dolayı özgüven kazanmak için gittiği spor da aşağılanıyor ve daha güçlü bir şekilde dönüyor. Değişimi sayesinde insanların dalga geçtiği değil de; olmak istediği ''badass'' tiplerden birine dönüşüyor. İlham alabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı