- Katılım
- 9 Ocak 2019
- Mesajlar
- 7.035
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 27
Sadece video izleyip Witcher haterlığı yapanı ilk kez görüyorum. Çok saçmaladınız.Şu grafik meselesini aşsan mı? Gider GTA San Andreas alırım.
Sadece video izleyip Witcher haterlığı yapanı ilk kez görüyorum. Çok saçmaladınız.Şu grafik meselesini aşsan mı? Gider GTA San Andreas alırım.
Çok şükür sağlığım yerinde. Güzel kardeşim grafik deyip deyip duruyorsun. Witcher 3'te 180 saatte alacağım zevki (almamda) GTA San Andreas'ta maksimum 30 40 saatte alırım. İkonik bir oyunla Witcher 3'ü karşılaştırmak mantıksız.
Nedense kovboy oyunları çok sıkıcı geliyor bana.
Witcher 3 haterlığı deseniz daha doğru. Diğer oyunları denedim.Sadece video izleyip Witcher haterlığı yapanı ilk kez görüyorum. Çok saçmaladınız.
Yav arkadaşım hala gülüyorum, napıyorsunuz? Ciddi ciddi sadece videolar ile oyunu gömdünüz. Bir de hala arkasında duruyor Allah'ım yarabbim.Witcher 3 haterlığı deseniz daha doğru. Diğer oyunları denedim.
Al kardeşim gösterdim işte. GTA San Andreas. Hikayesi bu kadar iyi olan oyun az var. Grafikleri o yıla göre iyi. Türkçe yama korsana girmediği için mükemmel oluyor.23 TL'ye Witcher 3 kalitesinde bir oyun göster diyorum sen kalmış Xbox Game Pass al diyorsun ne alaka yani?
Evet haklısınız. Hikaye açısından bir sorun yok zaten. Şu ana kadar hikayesinin eleştirilmemesi cidden garip. Fizik zaten kötü, orası belli. Fiziğin fazla konuşulacak yanını yok gibi zaten. Fall damage falan filan.
Evet, ben de bunu demek istemiştim. Oyunun diğer detayları sayesinde fiziği umursamamak çok kolay. Ama fiziğe 2 dakika bakınca pehh dedirtiyor insan.Fizikler konusunda çoğu modern oyun hayal kırıklığı zaten. Ben böyle ufak detaylara önem veren bir oyuncuyum, Witcher 3 oynarken mekanikleri beğenmedim fakat hikaye ve açık dünyanın verdiği keyif uğruna görmezden geldim.
Bu konuda Prey ya da Deux Ex gibi oyunları çok daha başarılı buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.