TürkNet güvenilir mi?

Merhabalar yaklaşık 3-4 senedir Türk Telekom evde internet kullanıyorum ve sözleşmem bitince TürkNet'e geçmeyi düşündüm. Fakat canlı müşteri desteği gibi destek sorunları, çokça şikayet duydum. Herhangi bir bilginiz varsa bilgilendirebilir misiniz beni?

Kardeşim Kablonet varsa geç ben sana onu önerebilirim altyapın varsa geç ben zamanında 4 firma ile uğraştım 6 senedir hatta7 olacak ben Kablonet kullanıyorum çok iyi hiçbir sorunu olmadı yani tam hız veriyorlar verdikleri modem süper hepsinden daha kaliteli yani hem de ucuz.
 
TürkNet gayet güvenilir bir servis sağlayıcıdır. Hatta Türk Telekom, Superonline gibi bilinen ve büyük servis sağlayıcılarından bile daha güvenilir olduğunu ve düzgün çalıştığını söyleyebilirim. Büyük servis sağlayıcılarına çok az internet için onlarca lira para vermek yerine TürkNet kullanarak altyapınızın desteklediği en yüksek internet hızını alabilirsiniz. Destek kısmına değinmek gerekirse bu kısmın sadece internet üzerinden mesaj bırakma şeklinde olduğu doğrudur lakin nmormalde genel kesintiler hariç pek bir sorun olmuyor o yüzden çok da önemli değil diyebilirim. Ayriyeten zaten herhangi bir taahhüt olmadığı için istediğiniz zaman sözleşmenizi fesh edebiliyorsunuz. Bunun dışında bir kullanıcının davet kodu ile girdiğinizde ilk ay bedava gibi kampanyaları var. Ben şu anda 75 Mbps hızında internetimi 85 lira gibi cüzi fiyatlara alıyorum. O yüzden gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Eğer siz de katılmak isterseniz yardımcı olabilirim.

Kesinlikle katılıyorum güvenlik konusunda net bir şey söylemem ama sorun çıkacağını sanmıyorum bayiileri yok kurulum uzun sürer falan hiç düşünmeyin arayın sorun ücret almadan ve evinize gelmeden kurulumu yapabiliyorlar ücret de ödemiyorsun ama öncelikle TT tarifen bitmeden ara.
Taşınma durumlarında gecikme olduğunu duydum henüz taşınmadığım için bir şey diyemem. Benim evimde altyapısı yok fakat 34Mbps civarında alıyorum ve fiyatı uygun ve ayrıca netten araştır başvuru yaparken Jahrein'in bir kodu var onu söylersen 1 aylık bedava kullanabiliyorsun. Sorun olursa taahhüt olmadığı içinde istediğin zaman çıkarsın.
 
TürkNet güvenilirdir. Kullanıyorum mutluyum. Destek çok kötü, iptal edemiyorum yorumlarına falan inanma. E-Devletten istediğin zaman iptal edebilirsin çünkü taahütün yok.
 
Ben şu anda 75 mbps hızında internetimi 85 Lira gibi cüzi fiyatlara alıyorum. O yüzden gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Eğer siz de katılmak isterseniz yardımcı olabilirim.
Sizde de aktif altyapı var galiba. Hızı RJ11 uçlu telefon kablosuyla mı alıyorsunuz? Tam olarak www.speedtest.net adresinden kaç ping, kaç download, kaç upload alıyorsunuz? SS atar mısınız? :)
 
Sizde de aktif altyapı var galiba. Hızı RJ11 uçlu telefon kablosuyla mı alıyorsunuz? Tam olarak www.speedtest.net adresinden kaç ping, kaç download, kaç upload alıyorsunuz? SS atar mısınız? :)
Maalesef kablo hakkında tam olarak bir bilgim yok ama üst sokağımızda bir altyapı çalışması yapılmıştı ondan sonra hızımı 50'den 75'e yükseltebildim. Ama Türknet YAPA altyapısı olmadığını biliyorum. Hala Türk Telekom altyapısı kullanıyoruz.
Hız testini de birazdan atacağım şu an biraz meşgulüm.
 
Hız testini de birazdan atacağım şu an biraz meşgulüm.
Hız testini yaptım. Maalesef ethernet kablosuyla bağlantı sağlayamıyorum o yüzden modemin yanından telefon ile yaptım. Şu anda evde 4 cihaz kullanıyor ve 2 tanesi online görüşmede.
Download 60 mbps - Upload 6 mbps - Ping 9 ms değerlerini alıyorum şu an.
 
İki günlük Türknet müşterisiyim. Başvurumu takiben 30 saat içerisinde kurulumu gerçekleştirdiler. Bu 30 saate binaya kablo çekmek ve ev içi kurulum da dahil, yani bayağı hızlı kurdular. 75MBs'lik paketi kullanıyorum. İkinci ayım ücretsiz olacak hatta üstüne 45TL'de ödeme alacağım. Valorant oynuyorum, modeme bağlı 5 cihaz olmasına rağmen ping sıçramaları olmuyor. Gayet memnunum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı