Markaların ürünlerde önemi - Drop Plus neden alınmamalı?

Esperoja

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
6.604
Makaleler
34
Çözümler
29
Yer
İstanbul
Ürünlerin markalarına da dikkat edilmesi gerekir, markalar garanti sürecinden tutun da üyelere iyi hizmet vermek konusunda, yazılımının uyumlu olduğu anakart üreticileri, yazılım kalitesi, müşteriye veriyorsa verdiği ücretsiz hediyeler, garanti süreci, gibi konularda önemli bir etken. Ki sayamadığım kadar çok etken var, fazlasıyla önemlidir.

@TÇB'nın bu gün bir konuda yazdığı mesajı gördüm ve şikayet yaşayan bazı kişilerin linklerini koydu. Şimdi alıp sorun yaşayacak ya da yaşamış arkadaşların hepsi umarım rezalet Rampage garantisi ile uzun süre uğraşmaz. Umarım ürünlerin markalarına da dikkat edilmesi gerektiğini anlamıştır çoğu kişi.

Drop Plus 1 kere önerdim, umarım önerdiğim kişi de almamıştır.

Ha bir de şu öve öve bitiremediğiniz olumlu incelemeleri varmış, gelin bakalım onlara da.

İnceleme yapan kanallardan birisi, Oyun Fatihi. Rampage sürekli kendisine ürün gönderiyor, kötü inceleme yapması imkansız zaten.

1610386651285.png

Bir diğer inceleme, Mert Bayantemur, ürünü elbette övüyor, yoksa izlenmez :).
1610387324426.png

Bu yazıda da ses kalitesinin iyi olduğundan, ancak yazılımının ve 7.1'in çok kötü olduğundan bahsetmiş arkadaşımız. E hani bu oyuncu kulaklığıydı ne oldu o ses kasma muhabbeti? Puf oldu.


Peki siz bu inceleme yapan büyük YouTube kanallarına kötü, arızalı bir ürün gelse 1 dakikalık video yapıp kulaklık geldi, arızalı, kötü diyerek kapattığında izleneceğini düşünüyor musunuz? Kaale dahi alınmaz. Türkiye'de bir ürünü övmediğin sürece izlenmen zor, insanlar almak istedikleri ürün hakkında kötü bir şey duymak istemezler. Veyahut ürünü alıp arızalı olan insanlar ya forumda konu açarlar, ya da gidip Şikayetvar'a yazar, ürüne eksi puan verir. Video çekmez, çünkü izlenmez. Elbette övülecek ki izlensin, bu incelemeler arasında en objektif yorumları yapan @boraygen'in açtığı konu olmuş.


Yine bir mikrofon sorunu. Rampage Drop Plus Cızırtı Problemi!

Burada da garanti hakkında şikayetçi olduğu bariz ortada. Biotech Bilgisayar Aldığım Kulaklık 1 Haftada Sorun Çıkardı İletişim Kuramıyorum


Bu da yazılım, tasarım, konusunda ek olarak mikrofon konusunda yine diğer kullanıcılar gibi sorun yaşamış birisi.

1610386228284.png

Kendi fikirlerimi belirttim. Bu konuyu açmasam içimde kalırdı, ben uyarımı yapıp çekiliyorum. Bu konuda hiç kimseye karşı bir laf vs. etmedim YouTuber arkadaşlar dışında, iyi günler dilerim. Sağlıcakla kalın.
 
Kulaklığı abarttılarda abarttılar. Tamamda Cloud 2 ile yarışacak bir kulaklık değil. Son günlerde sorun yaşayan insanların sayısı arttı.
Çok önerildi, alan sayısı da arttı ve sorunları artık kronik sorunlar hâline gelmeye başlıyor, umarım kısıtlı kişide olan rastgele bir sorundur.
 
@MisakiTaro ve @Ali Pınar'a soralım, sorun yaşadınız mı?


Ya tabii ki, orası espri kısmı. HS50 Pro =/> Drop Plus diyebilirim.
Benimki yolda, uçak bugün kalkmış Çin'den. Kullanan @Axii var, ona sorabiliriz. Net bir şekilde HS50 Pro>Drop Plus derim. Daha kullanmadım ama 420 TL yazıyor, değeceğini pek de sanmıyorum. E900 Pro modeli 220 TL için çok uygundu, ondan aldım.
Hocam maalesef izlediğim kanallardan birisi ciddi ciddi Cloud 2 ile yarıştığını söylüyordu, o ciddi de umarım takipçileri onu ciddiye almaz.
Bunu ben de gördüm, net bir şekilde umursanmamalı. Cloud 2 neresi, Drop Plus neresi :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı