230000 TL Araç Önerisi

Boş öneri işte. Sırf aman Mercedes, aman BMW bu diye önerilmekten başka bir şey değil. Premium ise iyidir kafası var. O araçlar 2012 ile 2016 arasında önerilirdi. Şimdi 21'deyiz.

2-3 yıllık temiz bir BMW bul bana. C-D segmenti. 230K'yı geçmesin. Bekliyorum. 2019 BMW'yi nerede 230K'ya alıyorsun ya? :D

Şahsen 0 corolla alırım ama 2.el 2010 2013 arası almam sebebi ise birinin ilk sahibisin diğerinin 2 veya 3 belki de daha fazla tamam Audi A4 ile corolla tartışılmaz ama 2010 - 2014 A4 mü 2020-2021 corollamıda corolla çok iyi seçim olur ne de olsa ilk sahibisin ve km dolandırıcılığı olabilir.
 
Bu şekilde belki arkadaşta alabilir. A6 falan.
Arkadaş kazalı alıp, toparlasın diyorsun yani. Kazalı ucuza alıp toplamışsın, eyvallah. E toplanmış araba mı alsın konu sahibi? Konuştukça batıyorsun.
Benim orada dediğim 2-3 sene daha eski.
2015 model dediniz.
O fiyata bana bul ben alacam, olması imkansız.
Eh yeter be, mesajında yazıyorsun. Ne anlamam lazım o mesajdan? 2-3 yıllık demişsin. 2-3 sene daha eski lafı geçmiyor. Çevir kazı yanmasın. Ya trollsün, ya da ne yazdığını bilmiyorsun. Mesajında 2-3 yıllık kral BMW yazıyor. Okumayı biliyorum çok şükür.
 
Hocam 230 bine Talisman kaldı mı yahu? Eğer varsa alınır bu paraya alınabilecek güzel D sedanladan.
Var hocam, Octavia veya Focus da tercih edilebilir. Örnek ilan aşağıya bıraktım:
 
Var hocam, Octavia veya Focus da tercih edilebilir. Örnek ilan aşağıya bıraktım:

Ağam bunlar manuel. 230.000'e 0 Km otomatik Corolla'yı tavsiye ederim.
 
230bin TL artık standart C segment arabaların fiyat aralığı maalesef ve yine maalesef parça fiyatları da son 2 yılda oldukça arttı. Alırken bunları göz önünde bulundurmanız lazım. Nitekim önceden 2000TL ye yaptırabileceğiniz bir arızayı şimdi 5000TL ile ancak yaptırabiliyorsunuz. Tabi birde olayın tek seferde yapılıp düzeldiğini var sayıyoruz. Bazen sizin de yaşadığınız gibi aynı arızalar tekrarlanabiliyor ya da çözümlenemeyebiliyor.

Bu sebeple elinizdeki para ile öncelik olarak düşük km yüksek model bir araç almaya çalışın ki en az sıkıntı ile aracınızı kullanabilin. BMW'ler Mercedes'ler maşallah havada uçuşmuş ama öneride bulunan arkadaşlara o zaman şunu sormak lazım, siz neden o önerdiğiniz arabaları alıp binmiyorsunuz? İş ciddiye binince öyle Mercedes almak, ona binmek, yakıtını masrafını karşılamak, sarf malzeme bile olsa yenilemek ve yeri geldiğinde satabilmek o kadar kolay olmuyor maalesef.
 
Ağam bunlar manuel. 230.000'e 0 Km otomatik Corolla'yı tavsiye ederim.
Konu sahibi otomatik istiyor diye bir şart göremedim. Evet, önceki mesajlarımda Corolla, Octavia, Focus da tercih edilebilir yazdım zaten. @Setsuna Yuki istediği için örnek ilan gönderdim, attığım arabalar da tercih edilebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı