Okulların açılması ve sınav sistemi hakkında

Konuyla alakası yok ama 10.sınıfa gitmeme 2-3 ay kaldı bende test arayışına çıktım ve bu bence eğitimi ve ekonomiyi anlatıyor ve bu yüzden ders çalışma hevesim kaçıyor kitap fiyatlarına el atılmalı.

Bizde gözükmüyor sepetin.
bkm 1.png
bkm 2.png
 
Sistem berbat, bunu reddeden olmadı. Ama kimse okulları açıp öğrencileri daha fazla zorlamak, aileleri riske atmak ve 3. dalgayı başlatmak istemez diye düşünüyorum. Sistem kötü diye daha da içine edilmesine lüzum var mı? Sanmam.

Zaten yıl boyu evdeydik. Sadece okulları açıp 2 sınav olacağız diye incileriniz mi döküldü?
 
Sınavı olduk, çıktık arkadaşlar. Evet, önlemler yok denecek kadar azdı. Ne bir ateş ölçme, ne bir HES kodu sorgulama. Ama bir şey olmadı şükür.

Herkesin dokunduğu yerlere dokunmazsanız, elinizi yüzünüze değdirmezseniz, sosyal mesafeyi korursanız, direk sınıfa girmezseniz bir şey olmuyor. Şu Twitter'daki tayfanın çoğu sınav olmamak için virüsü bahane ediyor gibi geliyor bana. Altı üstü 1 ila 2 hafta arası okula gidiyoruz. Yaklaşık 90 dakika kalıyoruz. Abartılması, gündeme getirilmesi gereken çok daha önemli konular var bana kalırsa.
 
Zaten yıl boyu evdeydik. Sadece okulları açıp 2 sınav olacağız diye incileriniz mi döküldü?

Bende sınavlara ön yargılıydım tabii ki dağın görünmeyen yüzü görününce ön yargı düştü sınavlar olunmamalı diye bağıran ben yarın sınava gitmek için can atıyorum :)
 
Büyük oyunu görmüş kral 😎
Türk eğitim sistemini, herkes okuyacak diye anlıyorsanız yanılıyorsunuz! Bu sistem bizi yarıştırıp birbirimizi elemek üzerine kurulu, bunu anlamayacak kadar safsanız, hiçbir şekilde ne üniversite kazanabilirsiniz ne de iş hayatında başarılı olabilirsiniz. Ticarete atılsanız, kazıklanırsınız!
 
Zaten yıl boyu evdeydik. Sadece okulları açıp 2 sınav olacağız diye incileriniz mi döküldü?

O okullar bir açılsın, göreyim COVID-19 kapmamak için nasıl tutuştuğunu. Yapılmaması gerekli. Ne eşit haklar var ne de adalet. 2 Temmuz'a kadar da açık olacak ayrıca.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı