Kurulum ekibi olarak TT elemanları geliyor, ilinizde elemanlar hızlı çalışıyorsa tez zamanda bağlanır. Modem konusunda ise ister oradan alır faturaya yansıtırsınız isterse kendiniz modem alabilirsiniz.

Hizmet konusunda iyiler, memnunum.

Çok teşekkür ederim. Fiber altyapı var mı? Yok mu bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim?

Dosya Ekleri

• 20220510_231522.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 101
Hocam Netspeed'de limitsiz olarak maximum 35Mbps 86TL seçeneği mevcut. Bir şekilde alabileceğim en iyi hızı nasıl alabilirim? Elimdeki imkanların yarısını alabilmek hoş değil
100 mbps VDSL paketini almaniz gerekiyor. Onlar sizin maksimum hiziniza gore ayarliyor.

100 Mbps VDSL paketini almaniz gerekiyor. Onlar sizin maksimum hiziniza gore ayarliyor.

17Mbps yansın artık orası da dert değil
Sanırım bu paketi alacağım. Deneyimlerimi paylaşacağım. Rehber için çok teşekkür ederim hocam.

Dosya Ekleri

• 20220510_232318.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 108
17Mbps yansın artık orası da dert değil
Sanırım bu paketi alacağım. Deneyimlerimi paylaşacağım. Rehber için çok teşekkür ederim hocam.
Rica ederim hocam. Yukarda belirttigim davet kodu ile hem bana destek verir hemde 12 ayligina 5'er tl indirimli kullanabilirsiniz.

(Davet kodum: LRS7H5)

Fiber olmadığını nasıl anladınız hocam. Bir de Modem konusunu nasıl hallediyoruz?
Altyapi sorguda saha dolabi mesafesi fiberde olmaz ve sabit 100 mbps yazar. Eger fiberiniz varsa ucretsiz modem veriliyor abonelik suresi boyunca. Fiberiniz yoksa ya modemi netspeedden satin alirsiniz yada baska yerden alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…