Hocam merhabalar, teşekkür ederim konu ile ilgili tecrübeleriniz paylaştığınız için. Altyapı sorguladığımda 81mbps alabiliyorum. 100mbps'lik bir paket mi almam gerekir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

Hocam merhabalar, teşekkür ederim konu ile ilgili tecrübeleriniz paylaştığınız için. Altyapı sorguladığımda 81mbps alabiliyorum. 100mbps'lik bir paket mi almam gerekir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
Merhabalar hocam, 81 mbps hizin tamamini almaniz icin 100 mbps vdsl paketini almaniz gerekiyor. Onlar altyapinizin destekledigi max hiza gore ayarlayacaklar. Eger altyapiniz iyiyse 81 alirsiniz belkide dahada fazlasini alirsiniz. Ama mesela benim altyapim 77 mbps destekliyordu 70 alabildim en fazla.

Teşekkür ederim hocam. TurkTelekom'dan geçeceğim de başka ISS'den geçenlere hibe veriyorlar mı, araştırdım fakat böyle bir detay göremedim.

Hocam ben @zeki kurt WT maglum yetkililer bir konuda 'H' harfini kucuk yazdigim icin 1 hafta ceza verdi.

Hibeden kastinizi anlayamadim.
Cayma Bedellerine istinaden verdikleri hibe hakkında Netspeed'den destek aldım. Böyle bir ayrıcalıkları yokmuş hocam. Ama yine de VDSL üzerinden geçiş sağlamayı düşünüyorum.

TurkTelekom, cayma bedeli olarak kalan 15 ay için 2100 küsür lira ödeme çıkardı. Aylık olarak 117,75 TL ödemekteyim. 15. ayın sonunda 1766,25 TL ödemiş olacağım. Aradaki fark 333,75 TL. 300 küsür lira için 35mbps kullanmaya devam mı etmeliyim. Yoksa 81mbps altyapıyla devam mı etmeliyim. Fikirlerinizi alabilirim.

Son düzenleme:
@zeki kurt WT dostum Netspeed'de Ultimate VDSL ile Ultimate fiber arasında ne fark var biliyor musun? Birisinde eve kadar gelip kurulum yapıyorlar ve modem veriyorlar galiba. Benim kendi modemim var ben kendi modemimi kullanacağım ve kurulumu kendim yapabilirim diye düşünüyorum (daha önce hiç yapmadım.) Yıl sonunda TT ile olan taahhüdüm bitiyor Netspeed ve TurkNet arasında kaldım. Şu anda. Aralarında sadece 5TL fark var. Bir de mahalleli ile görüşüp konuşup GigaFiber bağlatmaya çalışmayı düşünüyorum yapabilirsem sen önerirsin?

Fiber paketi alabilmeniz için altyapınız fiber olmalı fiber değilse o paketten yararlanamazssın.

Benim de 1 ayım doldu Netspeed ile. Öncelikle @zeki kurt WT hocam çok teşekkür ederim geçişteki yardımlarınız için. İyi ki geçmişim.

Netspeed öncesinde 35 Mbps Download, 4-6 Upload değerleri alıyordum. Netspeed sonrası değerleri ekte paylaştım. Geçiş toplam 4 gün sürdü, 2 gün haftasonu zaten. Hiç uğraşmadım bile internetimi kullanmaya devam ettim. Pazartesi sabahı telefon geldi ve kardeşim modeme girip şifre yazdı ve geçişim tamamlandı.

İlk geçtiğim 2 hafta pingim öncekinden 3-4 fazla oldu. Eski pingim LoL TR için 19-20 iken Netspeed geçince 23'e çıktı. Dert etmedim tabii ki ama son 2 haftadır pingim her yerde inanılamz düştü. Lol TR sunucusunda pingim artık 16. CS:GO değişmemişti geçişte ama artık CS:GO pingim 20 daha düşerek 45-46ms seviyelerine geldi. Keşke 2 yıl önce taahhüt yenilemek yerine erkenden geçseymişim

Bu arada altyapım 71 Mbps destekliyor gözüküyor ama 75 veriyorlar

Bende de 100 gözüküyor ama 105-110 veriyorlar Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…