Sen araştır öncelikle.
Sorun olduğunda bilgisayar açılabilsin diye ayarları sıfırlayan bir yazılımın hata olarak tanıtılması çok garibime gidiyor.
Ne bekliyordun, AMD'nin teknolojisini Nvidia'dan mı aktaracaktım? Herkes WattMan'ı hata biliyor fakat ben de hata olmadığını açıklamaya çalışıyorum. Orada "AMD Patates" yazsa herkes "Patates hatası" derdi çünkü kimse ne olduğuna bile bakmaz, önüne çıktığını olduğu gibi kabul eder. Ekran kartının çökmesine sebep olabilecek şey herhangi bir şey olabilir. Yazılımsal bir sorun olması dışında hiçbiri AMD'nin problemi değildir ki ekran kartını çökerten şey çoğu zaman yazılımsal değil bilgisayardaki bir sorundur.Kaynağın AMD olması da bayağı komikmiş.
Bu sayfayı görene kadar bu forum olmak üzere herkes WattMan olayını hata olarak bildi de şimdi mi teknoloji oldu?
Sayfada yazan şeylerin hepsi AMD'nin kendini avutma kandırma biçimidir? Çünkü hatalarını hala düzeltemediler ve bunu sorun değil gibi göstermeleri komik.
En azından linki baksan "technologies" alt başlığında olduğunu görürdün. Bahsi geçen siyah ekran hataları, reset atmalar, oyunda kapanmaları nedense hayatım boyunca hiç yaşamadım. Bilgisayar kullanmayı bilen biri bu tür problemleri yaşamaz. Bilgisayara dair bilgisi olmayanlara NVIDIA kartlar daha uyumlu olacaktır. Tak-çalıştır kartlar oldukları için sorut yaşatmazlar.
Sizin gibi kullanıcıları anlamıyorum. İnsanlar konu açıyorlar bir yardım bulabiliriz belki diye ilk yaptığınız şey "o kartı sat NVIDIA geç" demek. Madem yardımcı olmayacaksınız niye yazıyorsunuz?
Sizin kendi tecrübeleriniz nasıl bu durumda? RX 500-5000 serilerinden kartlar kullandım, şimdi de 6000 serisi kullanıyorum. Evet 500 serisi çekilmez çileydi. 5500 XT'de 2 senelik sürede aldığım WattMan hatası 3. 6600 XT'de daha hata almadım.
Yine WattMan konusuna gelip sorunu çözmek yerine NVIDIA öven tipler.
Beyin yağmurla , suyla ya da yemeği çok yemekle oluşmuyor. Afrika'da insanlar susuz ve aç malesef ama bu onların aptal olduklarını göstermiyor. Irkçılık, küçük görme, tartışma esnasında bu ikisine sarılıp hakaret etme gibi özellikler gösterir ama.Cevap yazmaya değecek biri değilsin çünkü beynin afrikadaki yabani ve düşünce algısı olmayan sadece ona yüklenmiş şeyi yaparak çalışıyor. Tipik bir fanboysun amd işlemci kullanıyorum ama gpu tarafında amd'yi övüp sorunsuz diyen fanboydan başka birşey değildir. Ağzından salyalar akarak klavyeye bas şimdi. 'AmD Yi SavUnMaM lAzIm uWu aMedEe <3'
NVIDIA övmüyorum kendim AMD işlemci kullandım bu zamana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum. GPU tarafında AMD'yi en ufak savunmaya çalışan fanboydur. Bu forumda bile hemen hemen her gün siyah ekran yiyen performans düşüklüğü yaşayan (özellikle düşük GPU kullanım problemi AMD tarafında çok var ve çözümü yok ben 3 ay sonra satmıştım kartı böyle kurtuldum) vay efendim oyundan atmalar sistemin kilitlenip reset atması voltaj düşürürsün frekans hızı düşürürsün bilmem ne. Sadece WattMan değil AMD GPU konusunda her yönden kötü şu anda RX6600 ve RX 6600 XT modelleriyle NVIDIA'dan bir tık üstün kas gücü olarak evet ama o hala o kartlar da bile sorun yaşayanlar var Google'a yazıp konulara bakmak zor olmamalı. Şuraya gelip bEndE amD kulLanıOm BenDe NiE yOk diye yazan 3 ıq afrika beyinli TR toxicleri akıllanmaz.
Sence bunu anlayabilecek seviyede zekası var mıdır? Olsa zaten yazmazdı. Hakaret ile üste çıkmaya çalışıyor zavallı bir şekilde.Beyin yağmurla suyla ya da başka yemeği çok yemekle oluşmuyor. Afrika'da insanlar susuz ve aç maalesef ama bu onların aptal olduklarını göstermiyor. Irkçılık, küçük görme, tartışma esnasında bu ikisine sarılıp hakaret etme gibi özellikler gösterir ama.
3060 kullanıyorum ama 2160p : )AMD 6950XT kullanacağıma RTX 3060 alırım 1080P kullanırım daha iyi.
AMD-Nvidia tartışmasında ırkçılık yapıp hakaret eden insanda aranması gereken son şey zeka olabilir ama işte kulağına kadar ulaşsa bile yazmak istedim ötesinden umudum yok zaten.Sence bunu anlayabilecek seviyede zekası var mıdır? Olsa zaten yazmazdı. Hakaret ile üste çıkmaya çalışıyor zavallı bir şekilde.
Kaynağın AMD olmasıda bayağı komikmiş.
Bu sayfayı görene kadar bu forum olmak üzere herkes WattMan olayını hata olarak bildide şimdi mi teknoloji oldu?
Sayfada yazan şeylerin hepsi AMD'nin kendini avutma kandırma biçi midir? Çünkü hatalarını hala düzeltemediler ve bunu sorun değil gibi göstermeleri komik.
AMD WattMan sorunu genellikle eski ya da yazılımsal sorunlu oyunlarda meydana geliyor bu demek değildirki AMD çöp şahsen AMD şu sıralar kendini geliştiriyor ve 6000 serisi neredeyse kusursuz oyunların optimasyon sorunları yüzünden WattMan hatası veriyor genelde hayatında kaç defa AMD kart kullandın bilmiyorum ama fan boyluk yapmaya gerek yok konu sahibine yardımcı olmuyorsun.
Oyuna göre WattMan hatası vermesi gibi bir olay yok. Ya sistemdeki RAM gibi bir bileşen ya da ekran kartı kaynaklıdır. Suçu oyunlarda aramak saçmalıktan, avunmadan ibaret.AMD WattMan sorunu genellikle eski ya da yazılımsal sorunlu oyunlarda meydana geliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.