10-15bin TL ile mining yapmak

Bu sorduğunuz sorunun cevabını bilseydim sistemi kendim kurardım. 🙃

Borçla bu işe girişilmesini pek mantıklı bulmuyorum.

Valla hocam orası da doğru. Ama malum ekonomik şartlar , piyasalar vs baya baya durgun. En mantıklı yatırım bu gibi görünüyor. Yani elbette kesin değil ama araştırıyorum. Şu an da bende Vega 56 var. Günlük 25 TL civarında geliyor. Geçen yakın arkadaşım 17K civarında 3080 aldı. Yani evet ne olacağı belli olmaz. Ama bir yandan da en kötü kartları satarım diye düşünüyorum. Ama ne olur bilinmez. Stoklar da kartlar da yok aynen.!
Tüm dünyanın hele Tükiye'nin geçmesi acayip uzun sürer.

Hocam tabiri caizse ben cüzdanım da ki ETH,BTC değerine bakarım. Yani bizde kullanılmasa bile ki bugün gördüğüm haberde Türkiye, Avrupa'da en çok kripto para kullanan ülkeler arasında birinci, dünya'da ise dördüncüymüş.
10-15 bin TL ile nasıl 2-3 kart alacaksın?

Düşüncem o yönde. Yani hemen yarın alacağım diye bir şey yok. Ama o ayarda bir kart düşünüyorum.

Son düzenleme:
Nasıl düşmez? iki yıl öncede aynı olay oldu herkes Bitcoin yatırımı yaptı ve kısa bir süre sonra inanılmaz bir düşüş yaşadı 40 yıldan aşağı kripto paralar gerçek paranın yerine geçemez bu kadar stabil olmayan bir para ile maaş ödemesi yapılamaz. 1 kart ile bir şey kazanamazsınız o borç ile altcoin al sat yapın daha çok kazanırsınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2021-02-20 at 15.39.40.png
    Screenshot 2021-02-20 at 15.39.40.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 58
Borç alarak yatırım yapılmaz. RX 5700XT nereden bulacaksınız hem? Uygun fiyattan 1660 Super bulabilirseniz piyasada 3000 TL civarına RIG kurulabilecek tek mantıklı kart o.
RX580 daha
10 bin tl ile mining yapmayı düşünecek bir zekaya sahip olduğun için 🤣

Çok mu komik anlamadım

Bu iş için illa XXX TL mi yatırmak gerekiyor? Bir yerden başlamak istiyorum. Bu yüzden şu an da beni sıkıntıya sokmayacak, sokacağını düşünmediğim meblağ için bu rakamı verdim.
Elinizde patlar 😄.

Neden patlasın ki hocam. Zaten bu kartlar o değerde ki eth kazıma yapmıyor mu? Yani Kripto borsası tabi düşebilir de doğru.

Son düzenleme:
RX580 daha

Çok mu komik anlamadım

Bu iş için illa XXX TL mi yatırmak gerekiyor? Bir yerden başlamak istiyorum. Bu yüzden şu an da beni sıkıntıya sokmayacak, sokacağını düşünmediğim meblağ için bu rakamı verdim.

Neden patlasın ki hocam. Zaten bu kartlar o değerde ki eth kazıma yapmıyor mu? Yani Kripto borsası tabi düşebilir de doğru.
O kadar insandan öneri istiyorsunuz ama hala kendi düşündüğünüzü diretiyorsunuz herkes hayır demiş. Madem bizi dinlemiyeceksin neden konu açıyorsun ki? İstediğini yapabilirsin buradakilerin görüşü belli.

Yahu, konu sahibiyi kimseyi dinlemek değil. Buradaki amacı sadece fikir alışverişinde olmak. Kimseyi fikrinden ötürü zorlayamazsınız, bu da fikir özgürlüğü olmaz zaten.

Bana fikrimi sorarsanız, neden olmasın? Yurt dışından normal fiyatlara yakın RX 580-590 alınabilir. Buradaki fırsatçılardan almaktan iyidir. Çok da kazancı var bu işin. Tabii yarını kimse bilemez, ama iyi bir tahmin ve yatırım bilgisiyle para her zaman paraya dönüşebilir. Neden olmasın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı