100 kilo olan bir rakibi nasıl yenebilirim?

• Konuyu başlatan 228522
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.021

228522

Kilopat
Makaleler
4
Selam sosyal. Yarın maçım var, rakibim 1.65 civarında ve 100 kilo ağırlığında. Ben 1.75 boyundayım ve 60 küsur kiloyum. Rakibim ağır olsa bile çok hantal ve hareket kabiliyeti aşırı düşük. Bana taktik verebilir misiniz? Aklımda hızlıca bacaktan girip yıkmak, ardından boyun kilidi yapmak var.

Selam sosyal. Yarın maçım var, rakibim 1.65 civarında ve 100 kilo ağırlığında. Ben 1.75 boyundayım ve 60 küsur kiloyum. Rakibim ağır olsa bile çok hantal ve hareket kabiliyeti aşırı düşük. Bana taktik verebilir misiniz? Aklımda hızlıca bacaktan girip yıkmak, ardından boyun kilidi yapmak var.
Kolunu kırarım derse dal haber vermeden.

Boyun kilidi dediğin düzgün yapamazsan alır seni yerden yere vurur bilgin olsun. Giyotin o hareketin ismi. Düzgün yapamazsan kolunu yorduğun ile kalırsın. Düzgün yapmaya çalış.

Kardeşim yarın maçın mı var yoksa birisiyle kavgan mı var bu nasıl bir siklet eşleşmesi...

Hocam hangi spor? Her türlü zaten sizin yapmanız gereken hep kaçmak. Hantal biriyse eninde sonunda yorulacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangi spor? Her türlü zaten sizin yapmanız gereken hep kaçmak. Hantal biriyse eninde sonunda yorulacak.
Bunu yap direkt, boy/kol avantajın var belli ki uzaktan jab at yüzüne ve kaç sürekli. Girişte de front-kick salla bir tane zaten onun dengesi falan da yoktur yığılırsa istediğin kilidi denersin zaten. Kavgaysa sakın gitme değmez bu arada, sokakta etmeyin kavga. O'malley vs sterling izle çocuğun yapması gereken sana yaklaşmak, senin de yapman gereken tam tersi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı