1000TL Hidrolik Fren Bisiklet Önerisi

Makaleler
16
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Aklımda 1000TL civarında özellikle Hidrolik Fren bisiklet almak var. Fakat Yerli üretim bisiklet almak istemiyorum. Şu ana kadar ne zaman yerli üretim bisiklet alan tanıdığımı görsem hep bir sıkıntı yaşamış. Bildiğim üzere Türkiyedeki birçok yabancı bisikletin üretimi Türkiyede yapılıyor. Bianchi, Carraro, Ghost, Lapierre, Whistle, XLC gibi birçok marka Accell Bisiklet tarafından üretiliyormuş. Elbetteki aynı sorunlar yabancı markalarda da olabilir. Ama yabancıların bisiklet geçmişi çok daha iyi olduğu için özellikle almak istiyorum.

Bir de boyum 1.95. Kilom 100 civarında. Hangi kadro, hangi jantta almalıyım bilmiyorum.

Örneğin şu ürün çok uygun geldi. Fakat altımda küçücük bir şeyde olsun istemiyorum.

Bianchi Rcx 130 26 Jant 460 H GittiGidiyor'da 228557821

@BilgisayarKurdu

Saydığın markaların iki tanesi düzgün ürünler çıkarıyor gerisi boş. Linkini eklediğin üründe zaten hiç para verme daha iyi. Bu bütçe ile Giant, Scott, Ghost, Cube, Cannondale vs gibi bisikletlere bak. Diğer yandan o boy ve kilo için large kadro alman gerekiyor. Jant boyu ise 27.5 ya da 29 seçmen yeterli. Ama şimdiden söyleyeyim, ikinci el söylediğim ölçülerde ve markalarda bu bütçe ile düzgün bir bisiklet bulman zor biraz.

@Bulut Uzer

Benim bütçeme göre sadece Bianchi ve Carraro alınabilir gibi gözüküyor. Dediğiniz markaların Hidrolik frenli versiyonları en az 1500TL üzerinden başlıyor. Özellikle önereceğiniz bir model var mı bana?

Bu arada bir sürü marka mevcut. Kafam çok karışık.

İtalyan Bisiklet Markaları:

• Pinarello
  • Colnago
  • Bianchi (Bianchi Çatısı altında, Whistle ve Carraro mevcut)
Amerikan Bisiklet Markaları:
  • Cannondale
  • Trek
  • Scott
  • Specialized
  • Marin
  • Scott
  • GT
  • Schwinn
  • Mongoose
  • Raleigh (İngilizlerden satın alındı)
Fransız Bisikler Markaları:
  • Btwin
  • Look
  • Peugeot
Alman Bisiklet Markaları:
  • Cube
  • Corratec
  • Focus
  • Canyon
  • Ghost
Tayvan Bisiklet Markaları:
  • Giant (Dünyanın en büyük fabrikasına sahip, Specialized'a üretim yapıyor)
  • Merida
  • Fuji
  • Mosso
  • Amoeba
İspanyol Bisiklet Markaları:
  • Orbea
Kanada Bisiklet Markaları:
  • Cervelo

Son düzenleme:
Bianchi vs gibi markalar yerine sıraladığım marka listesinin ikinci el bisikletlerine bak. Sıfır olması önemli değil temiz olsun ve sağlam olsun yeter.
  • Cannondale
  • Trek
  • Scott
  • Specialized
  • Scott
  • GT
  • Mongoose
  • Giant
  • Ghost
  • Cube

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı