1080 Ti'dan 3060'a geçilir mi?

Hocam şimdi 6600 XT'ye geçsem 1080 Ti'dan daha yüksek bir karta geçmiş olacağım değil mi? Ray Tracing ile işim olmuyor pek genelde Battlefield V oynuyorum arada da FIFA 20. Oynadığım oyunlarda Ray Traycing olsa ne olur olmasa ne olur modundayım. 13.500'e kartı satsam yarın, daha düşük fiyata 6600 XT alabiliyorum. Çok çok mantıklı gelmeye başladı

Evet 6600 XT daha yüksek bir kart oluyor. Battlefield V performansı farkı da burada var;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet 6600 XT daha yüksek bir kart oluyor. Battlefield V performansı farkı da burada var;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu teste baktım hocam 2K da oynuyorum oyunları o yüzden 2K testine de baktım hemen hemen aynı gibi performansları 6600 XT bir tık daha yüksek veriyor FPS'yi. Kararımı verdim alacağım 6600 XT'yi. Hatta yukarıdaki arkadaşımızın stoktaki 6700 hala durursa yarın onu da alabilirim.

Yalnız 1080 Ti ne kartmış be hala çok güçlü kartmış onu anlamış oldum. Şöyle alalı 1 sene falan olsa kesinlikle satmazdım da 4 sene olacak 5 ay sonra bir daha kart alamam diye geçiyorum elimdeki arızalanmadan. İnsan ister istemez korkuyor çünkü. Bir arızalansa bir daha yeni bir ekran kartını ya hayalimde ya da rüyamda görürüm çünkü :(

O zaman 6600 ya da 6600XT daha mantıklı geldi hocam. O yöne biraz bakayım YouTube'dan performans videolarına
Tabii ki bak. Sen de fark edeceksin kas gücü olarak daha güçlü olduğunu. AMD ekran kartlarında hep bir ön yargı var. Evet eskiden driver sorunları çok vardı. Fakat AMD, RX 6000 serisinde bunları düzeltti. Şuan gayet iyi.

Son düzenleme:
Önemli ayrıntı, sanırım GTX 1080Tİ hazır ciddi para ederken en azından performans olarak muadili kartlara geçilir mi sorusu. Bence mutlaka yapılması gereken bir hareket olur. Ne alırsınız bilemem ama 6600/ 3060, XT- Tİ vs. yakışır. Hem yarı yarıya az tüketim hem de garantili kart. Tadından yenmez bir durum :)
Şimdiden iyi günlerde kullanın derim.

Bütçe varsa bunu al vergiler ve kargo dahil.

Soğutması çok güzel performansı şahane 3060tan daha iyi.

Screenshot_20211228-184049.jpg

Şimdi mining için geçme boşuna kartı tüketme diyeceğim sonra beni mining fanları linçleyecek. Ama yinede şunu diyeyim 1-2 kartla mining yapmayın yaptırtmayın. Yapıyorsanız da kişisel bilgisayarınızda yapmayın.
Hocam boş yorum yapınca iyi mi hissediyorsunuz sadece soruyorum 😄 Bu arada 3060'a geçilebilir. Bütçeniz varsa 3060Ti/3070/6700XT işlemcinize göre seçersiniz artık.

Önemli ayrıntı, sanırım GTX 1080 Ti hazır ciddi para ederken en azından performans olarak muadili kartlara geçilir mi sorusu. Bence mutlaka yapılması gereken bir hareket olur. Ne alırsınız bilemem ama 6600/ 3060, XT- Ti vs. yakışır. Hem yarı yarıya az tüketim hem de garantili kart. Tadından yenmez bir durum :)
Şimdiden iyi günlerde kullanın derim.

Hocam kesinlikle demek istediğim buydu. Kart 4 senelik bir kart mining yüzünden de ciddi para ediyor. Masrafsız aynı performansı veren sıfır bir kart alıp ömrünü uzatmış oluyorum. Bir 4 sene daha en azından kart almak durumunda kalmıyorum.
Bütçe varsa bunu al vergiler ve kargo dahil.

Soğutması çok güzel performansı şahane 3060TAN daha iyi.

Eki Görüntüle 1254198

Hocam Newegg'e güvenemiyorum. Kart yarın bir gün arızalanınca garantisi TR için geçerli olmuyor. Amerika'da da tanıdığım yok o yüzden sıcak bakamıyorum Newegg'e. Amazon Japonya'dan alayım diyorum. Ama Amazon Jp'nin de garanti sürecini bilmiyorum, garanti veriyorlar mı acaba bilginiz var mı?

Hocam kesinlikle demek istediğim buydu. Kart 4 senelik bir kart mining yüzünden de ciddi para ediyor. Masrafsız aynı performansı veren sıfır bir kart alıp ömrünü uzatmış oluyorum. Bir 4 sene daha en azından kart almak durumunda kalmıyorum.

Hocam Newegg'e güvenemiyorum. Kart yarın bir gün arızalanınca garantisi TR için geçerli olmuyor. Amerika'da da tanıdığım yok o yüzden sıcak bakamıyorum Newegg'e. Amazon Japonya'dan alayım diyorum. Ama Amazon Jp'nin de garanti sürecini bilmiyorum, garanti veriyorlar mı acaba bilginiz var mı?

Firmadan firmaya değişiyor Newegg global garanti vermez üretici garanti verir.

Firmadan firmaya değişiyor Newegg global garanti vermez üretici garanti verir.
Hocam tr’deki hiç bir firma bildiğim kadarıyla yurtdışı ürününe garanti vermiyor. Bununla ilgili newegg’den alınma, kartları arızalanan insanların forumlara açtığı konulara bakmıştım. Baya mağduriyet yaşıyorlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı